Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dr. en Master Zhi Gang Sha komt naar Nederland! – 9-15 okt. 2013

/
/
/
360 Views

Velen hebben in voorgaande jaren al ervaren hoe bijzonder het is om in de aanwezigheid van Master Sha te zijn. Master Sha zal van 9-15 oktober 2013 in Nederland zijn en in deze periode verschillende evenementen in IJmuiden leiden. Bent u ziek, wilt u verandering in bepaalde aspecten van uw leven of bent u geïnteresseerd in de diepere betekenis van het leven? Neem dan de kans waar en kom naar een van de onderstaande evenementen. U kunt er kennis ontvangen die al duizenden jaren oud is en praktische technieken leren die u in uw dagelijks leven kunt toepassen. Ook zult u getuige zijn van vele wonderbaarlijke helingen die overal ter wereld plaatsvinden. Dit is DE kans om diepgaande kennis en wijsheid, healing en transformatie te ontvangen van een van de grootste healers en spirituele leraren van deze tijd. Mis deze kans niet en kom zelf ervaren wat zielenheling voor u kan betekenen. U bent van harte welkom tijdens één of meer van de evenementen.

Wie is Dr. en Master Zhi Gang Sha?
Dr. en Master Zhi Gang Sha een revolutionair healer en leraar die de kracht van de ziel naar de mensheid brengt. De ziel kan genezen. De ziel kan heel het leven transformeren. Dr. en Master Sha is opgeleid tot arts in zowel de moderne Westerse geneeskunde als ook de traditionele Chinese geneeskunde. Hij is tevens een grootmeester in alle grote oude Chinese disciplines, waaronder Tai Chi, Qi Gong, Kung Fu, de I Ching en Feng Shui. Als opvolger van een vier-duizend-jaar-oude spirituele lijn, bezit hij krachtige oude wijsheid en de geheimen van healing, verjonging, lang leven en de spirituele reis. Bovenal is hij een speciaal gekozen goddelijke dienaar, voertuig en kanaal die ons de goddelijke zielenkracht brengt. Dit alles maakt hem tot een unieke healer. Hij deelt met ons diepe zielengeheimen, wijsheid en kennis, maar ook eenvoudige en praktische zielenkracht technieken via zijn over de hele wereld geprezen boeken en meer. Treedt het universum van ziel boven materie binnen met Dr. en Master Zhi Gang Sha.

Programma:

9 en 10 oktober: Soul Healing avond, 20.00 uur.

Op deze bijzondere avond vinden er demonstraties plaats waarbij mensen uit het publiek worden uitgekozen om healing te ontvangen. Daarnaast ontvangt iedere deelnemer vele helende zegeningen van Master Sha, waardoor deelname aan deze avonden een grote helende ervaring kan zijn. Daarbij zal je zelf leren en ervaren wat zielenkracht is en hoe je deze kunt aanwenden voor healing van letterlijk ieder aspect van je leven, waaronder je gezondheid, relaties, intelligentie en zelfs je financiën. De eenvoudig te leren helende technieken zijn te gebruiken voor jezelf, maar ook geschikt om anderen mee te helpen.
Iedere Soul Healing avond met Master Sha is intens en uniek. Geen avond is gelijk. Daarom wordt iedere geïnteresseerde van harte aanbevolen om beide avonden bij te wonen.

10 t/m 13 oktober: Workshop Open je Spirituele Kanalen, 10.00 tot 24.00 uur.

Tijdens deze workshop zul je leren hoe je je spirituele kanalen (verder) kunt openen.
Het openen van je spirituele kanalen brengt voordelen en mogelijkheden met zich mee die je bevattingsvermogen te boven kunnen gaan. Je kunt geleid worden als je een healing geeft. Je kunt informatie en adviezen doorkrijgen voor jezelf of anderen. Je kunt letterlijk met elke ziel communiceren, met zielen die hier op aarde zijn en ook met zielen in de zielenwereld. Ook zal deze workshop bijdragen aan het openen van de belangrijkste spirituele kanalen. Master Sha leert ons dat het openen van je spirituele kanalen van groot belang is voor je spirituele reis en ontwikkeling. Er kan letterlijk een wereld voor je open gaan. Hiernaast zullen Master Sha en zijn wereldwijde vertegenwoordigers hun nieuwste en diepste zielengeheimen, inzichten, leringen, helende oefeningen en vele zegeningen met ons delen. Enkel in hun energieveld aanwezig zijn is al een leven-transformerende ervaring.
Samengevat: je leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Deze workshop wil je niet missen!

Informatie en aanmelding: Stichting Love Peace Harmony Nederland, www.lovepeaceharmony.nl, info@lovepeaceharmony.nl, Tel: 06-19 66 06 04.

 

 


Tags:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest