Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Kosmonautentour 2013

/
/
/
371 Views

Hartelijk welkom dames en heren op deze Nieuwe Kosmonauten Tour. Ik ben vandaag uw reisleider. We verlaten zodadelijk 2012 en betreden geruisloos een nieuwe Mayacyclus. Op deze reis overzien we vandaag vele eonen. Buiten is het momenteel wat frisjes en rechts ziet u de toekomst. Aan de horizon slokt de zon daar de aarde op. Maar dat duurt nog een paar miljard jaar, haha, de onheilsprofeten pieken dus al eeuwenlang veel te vroeg. Goed is ook te zien hoe de aarde als prachtige blauwgemarmerde knikker de komende tijd steeds fletser en grauwer wordt. Met de natuur van de aarde was niks mis maar de mensen maakten er een rommeltje van. Erg jammer want op al mijn Kosmo-tours door de dimensies zag ik nooit een planeet als deze. Werkelijk bijzonder.

Links uit het raam ziet u het verleden. Hoe verder naar de horizon, hoe verder terug in de tijd. Kijk daar ziet u de grote paddestoel in Japan die het einde van de Tweede Wereldoorlog inluidde.
Chauffeur, zou u hier linksaf willen gaan? Onder ons is het 2012. Tal van schandalen met gezondheidszorg, overheden, banken en instellingen kwamen aan het licht. Maar alle revoluties op de planeet maakten steeds nieuwe boeven wakker. Verderop ploft een meteoor in Noord-Rusland neer. Een van de laatste inslagen. Heel in de verte de grote inslag die het einde van de dinosaurussen inluidde. De eilandengroep daaronder noemden we later Atlantis. Kunt u hier even wat lager vliegen? Wat hier op het land rondloopt, is een raar stel bij elkaar. Dat kwam door de genetische experimenten die men toen deed. En daar krijgen we Lemurië, ook al een merkwaardig cultuurtje met hun vliegapparaten. Niet veel soeps eigenlijk als je dit nu met onze luchthavens vergelijkt. Wel een grappige kermis om te zien, vindt u ook niet?
U mevrouw bent geïnteresseerd in het Big-Bangmoment? Chauffeur, is het mogelijk dat we…? Nee? We krijgen net bericht dat de andere dimensies meer dan genoeg hebben van ons mensen. De toegang is gesloten. We moeten het vandaag dus met de huidige vier dimensies doen. Sorry… Er wordt toch nog onderhandeld? Oké. Misschien op onze volgende reis dan.

Oh, wat? Niet? Wáát? Hebben ze besloten om de stekker eruit te trekken? Ik ben toch Noach niet? Dat kunnen ze niet maken! Hé, waar is de aarde nu?

P.S. Mijn 2013-wens voor iedereen: wees de verandering die je nastreeft. En doe je best.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest