Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Exclusieve Koorddanser soksangs door Master Puppetji

/
/
/
929 Views

Speciaal voor Koorddanser zal vanaf de juni/augustus-editie maandelijks één der Grootste Nog Levende Verlichte Meesters zijn ‘soksang’ houden: Master Puppetji. De woorden van Puppetji Guru raken je. Diep in je ziel.

Zijn verhelderende en prettig gestoorde soksangs helpen je Zijn Waarheid in een nieuw licht te zien. Met zijn dom-zinnige woorden elimineert hij trefzeker alle illusies en spirituele prietpraat. Hij richt zich met zijn betekenisloze teksten tot iedereen die wil luisteren, en zelfs tot degenen die dat niet willen.

Vanaf nu zal Master Puppetji maandelijks, exclusief voor de lezers van Koorddanser, in het blad een soksang houden. Heb je een prangende soksangvraag voor deze Guru, zit je vast in je spirituele ontwikkeling of wil je graag iets met hem delen, mail dat dan naar redactie@kd.nl. Wij zorgen dat hij je kwesties onder ogen krijgt.

Voor zijn eerste soksang verdiept Master Puppetji zich in de komende zomereditie (juli/augustus) van Koorddanser in de beantwoording van de meest gestelde non-dualistische vraag ‘Wie ben Ik?’ Daarvan hieronder alvast een voorproefje. Ook beantwoordt hij een aantal zeer persoonlijke vragen. Mis deze editie dus niet!

Meer over Master Puppetji op www.puppetji.com of volg hem op www.facebook.com/puppetjiPlaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest