Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Natuurlijk Gezond-plein online

/
/
/
336 Views

Houten – Op 18 maart werd op en tijdens de Onkruidbeurs www.NatuurlijkGezondPlein.nl gelanceerd, een veilig startpunt voor consumenten die op internet op zoek gaan naar hulp en/of informatie over natuurlijke gezondheidszorg.

De site is een initiatief van twee stichtingen die de belangen van consumenten van alternatieve geneeswijzen behartigen: de Stichting Natuurlijk Welzijn en de Stichting Gezond Leven, beide ook bestuurders van de Infolijn Alternatieve Geneeswijzen.

Wie op zoek gaat naar gezondheidsinformatie, komt online terecht in een informatiemoeras, alle initiatieven voor veiligheidskeurmerken voor gezondheidssites ten spijt.

Het Gezondheidsplein moet uitgroeien tot een ontmoetingsplaats voor geïnteresseerden, compleet met gratis digitale nieuwsbrief. Het plein wil ook een stem laten klinken in de politiek omdat gebruikers door politiek en verzekeraars niet gehoord worden.

Info: www.natuurlijkgezondplein.nl.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest