Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Verschil in Liefde

/
/
/
321 Views

Donderdagochtend, ik word gebeld door een ‘onbekend nummer’. Ik neem op en aan de andere kant ontmoet ik de jonge stem van een telemarketeer. Hij stelt zijn bedrijf voor, het gaat om een website waar je je bedrijf op kunt tonen, een soort Gouden Gids.

Na de telefonische plichtplegingen om een gesprek te starten, stelt hij het volgende vast: ”Ik zie op uw website dat u een relatie-bemiddelingsbureau heeft.” Ik reageer verbaasd en vraag hem waar op mijn website hij dat ziet. Snel zegt hij: “Nou ja, ik zie het op uw LinkedIn profiel.” Nog verbaasder dan ik al was reageer ik door het te ontkennen. Want ik heb geen relatie-bemiddelingsbureau. Mijn bedrijf heet welliswaar ‘leads2connect’. Maar daaruit kun je toch niets opmaken? Of vergis ik me?

Ik kies ervoor om door te vragen en vraag hem waar hij ziet staan dat ik een relatie-bemiddelingsbureau heb. De jongen antwoordt: “Op uw LinkedIn profiel staat ‘I am in love’.” Ik schiet in de lach en vraag hem of hij dat echt ziet staan. Tot twee keer toe bevestigd hij dat hij ‘I am in love’ ziet staan.
Ik vraag het hem nog één keer voor te lezen en tot zijn eigen verbazing leest hij op: “I am love.” Toch vindt hij dat het hier dan om een relatie-bemiddelingsbureau gaat, want liefde anders dan in een familierelatie is een romantische relatie. Wederom verbaas ik me over de snelle conclusie die hij trekt. Ik zeg hem dat ik in principe van iedereen hou en dat ik in Liefde geen verschil maak tussen familie, romantisch of een voorbijganger.

Spontaan zegt hij: “Ik hou ook van u.” Natuurlijk schiet ik even in de lach en vertel hem dat ik inderdaad ook van hem hou.
Hij verandert zijn stem een beetje en zegt: “Ik wil u een interessante aanbieding doen om uw bedrijf te tonen op onze website.” Even ben ik verward, want het is een plotselinge omslag. Ik vraag hem op basis van wat hij mij nu een aanbieding wilt doen. Zijn reactie: “Mag ik u met een paar maanden terugbellen?”

Ja, maar natuurlijk mag dat…

 

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest