Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Angelique van ’t Riet, flirtcoach, onder meer

/
/
/
327 Views

Angelique van ’t Riet is een duizendpoot die de Spirituele Vacaturebank en nog een hele trits initiatieven startte.

Angelique is geboren in Amsterdam op 24 november 1969 en woont nu in Ter Aar, in het Groene Hart van de Randstad, met Guido en Emmie, Vito, Tosca, Joy, Bo, Bob, Flappie en mevrouw Jansen. Onze vier honden en katten/vrienden.

Wat doe je voor werk precies?

‘Ik ben ondernemer en heb zeven organisaties opgericht. De voor mij belangrijkste zijn Universal Flirting Academy, 24hrsoach, 2012 Inspiratie Spel  en Animal Foundation Platform. Ik ben een verbinder en verbind alles en iedereen. Dat is ook de rode draad in alle organisaties waaraan ik mijn hart heb verpand. Met name het platform vraagt nu mijn aandacht en tijd, Daarin verbinden we alle 106 stichtingen in Nederland die zich inzetten voor buitenlandse zwerfdieren.’

Wat is je levensmotto?

‘Het gaat niet om wat je doet, maar om wie je bent.’

Wat is je diepste overtuiging?

‘Dat wat je geeft datgene is wat je terugkrijgt. Geef je haat, krijg je haat, geef je vertrouwen, krijg je vertrouwen en geef je liefde, krijg je liefde. Geen twijfel over mogelijk!’

Vertel iets over je eigen ziel…

‘Mijn ziel staat in verbinding met alles om ons heen. Doet zijn of haar uiterste best om mij vertrouwen te laten hebben in alles wat om ons heen gebeurt en wij niet kunnen bevatten. Het is mijn drive; letterlijk mijn bezieling.’

Welk boek lees je of heb je het laatst uitgelezen, en waarover ging het?

‘Haar naam was Sarah. Te indrukwekkend. Een tienjarig meisje, Sarah, wordt samen met haar ouders opgepakt en naar het stadion in Parijs gebracht, waar duizenden joden worden verzameld voor deportatie. Zij wil haar kleine broertje behoeden en sluit hem op in een kledingkast. De manier waarop de gevoelens en emoties van Sarah worden beschreven terwijl ze beseft dat haar broertje nog steeds in de kledingkast zit en er geen kans lijkt te zijn hem daaruit te halen.’

Moeten anderen het boek ook lezen?

‘Ja absoluut! En waarom? Om niet te vergeten en omdat dit echt het allereerste boek is waar ik gelijk verderop ben gaan lezen hoe het met haar kleine broertje is afgelopen. Pas toen ik dat wist kon ik die emotie toelaten en het boek lezen in de volgorde waarin het geschreven is. Tranen gejankt. Prachtig!’

Wat ben je momenteel over jezelf aan het leren?

‘Dat ik moet gaan lummelen. Om nog meer inspiratie en ideeën toe te laten, mijn eigen spirituele ontwikkeling nog meer ruimte te geven en even uit het doen en de actie te blijven. Ik vind het zwaar.’

Noem een heel gelukkig moment in je leven.

‘Iedere keer weer als er een buitenlandse zwerfhond kans op leven heeft; in welke vorm dan ook.’

Hoe ziet God eruit?

‘Veel licht, energie en kleuren en als ik aan de hemelpoort sta graag 2 meter lang en knap met lang, donker krullend haar.’

Wat wil je graag aan mensen om je heen meegeven?

‘Als je wilt dat er iets verandert, zorg dan dat jij de verandering bent met de wens dat anderen volgen.’

Angelique@24hrscoach.nlPlaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest