Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Ik ben

/
/
/
415 Views

Ik ben dat Ik ben. Altijd zo geweest.
Soms ben Ik vermomd als moordenaar.

Met deze rol loop Ik al eeuwen regelmatig in de schijnwerpers: destijds vaak als beul, massamoordenaar en – ooit verkleed als nazi – als babymoordenaar. Sommigen begrijpen er niets van. Er ís ook niets aan te begrijpen. Maar Ik ben in dat alles dat Ik ben. Ik ga tekeer waar Ik ook maar de gelegenheid vind: van donkere Afrikaanse bossen tot steegjes van metropolen. Ze noemen me dan de Koning van de Duisternis. Terwijl Ik verwonderd geniet van een vlinder, schiet ik niet alleen mijn tegenstanders dood, maar ook geliefden. Nog niet zo lang geleden hakte ik ze in stukken en at ze op.

Ik graai wat ik maar kan krijgen, miljoenen, aandacht, lust en macht. De planeet aarde biedt veel wat Ik kan grijpen. Want Ik ben de belangrijkste. Het gaat om Mij. Niemand houdt Me tegen.

Ik ben tegelijkertijd ook compassie, rechtvaardigheid en waarheid. Verzorgend voor wie dat behoeft. Ik ondersteun de armen, zieken en hen die vielen help ik overeind. Het lijden van anderen verminderen is mijn streven en Ik span me daartoe tot het uiterste in.

Het spreken van de waarheid heeft voor mij geen begrenzing; de waarheid is immers grenzeloos. Ik ontmasker de on-waarheid en spreek recht over wie het kromme eert. Ik offer mezelf op voor anderen, zelfs als dat Mij het leven kost op het kruis, brandstapel, martelbank of in donkere kerkers. Onlogisch, maar er ís niets aan te begrijpen.

Als Ik kan, verlos Ik wie gevangen zit en bevorder Ik de vrijheid. Zolang de werelden bestaan. Ze noemen Me dan de Engel van het Licht. Ik bestrijd onderdrukkers met het licht, de waarheid en de liefde. Onvoorwaardelijk.

Ik ben God in het diepst van Mijn gedachten, niet een God, maar God, de Oorsprong van alles. Ter wille van Mij is de hele wereld geschapen, het gehele universum bestaat zodat Ik, die tegelijk een tijdelijke werveling in het stof ben, verlicht kan worden. Terug naar Mijn Oorsprong, dat is de koers van Mijn bestaan. Verenigen.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest