Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Nondualiteit en Een Cursus In Wonderen – video en audio

/
/
/
25 Views

In dit boeiende gesprek gaat Patrick Kicken de dialoog aan met een man die dagelijks een les in audio en video publiceert over en vanuit Een Cursus In Wonderen met een link naar nondualiteit, Elbert.

In deze opname wordt dieper ingegaan in de verhouding tussen de non-dualiteit stroming en ECIW. Wat is liefde werkelijk? Kunnen wij ons afscheiden van de bron? En Elbert vertelt een mooie anekdote over overgave aan wat is.


https://youtu.be/OmzJjJVxGX0
 (video)
https://open.spotify.com/episode/0B5415sct9Y1h6QyzZ6boD (audio)

De bovenstaande illustratie is gegenereerd met AI door een prompt in te voeren met “nondualiteit als niet twee als concept dat de werkelijkheid verenigt”. We hebben AI nog veel te leren. Of begrijpt AI het beter dan wij?

Hieronder de forto van Elbert.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest