Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jezelf healen, kan dat?

/
/
/
1515 Views

Geloof jij dat het mogelijk is jezelf te healen? Dat je op eigen kracht kunt herstellen en gezond en stromend kunt blijven? Je eigen healer zijn?


Als dochter van een huisarts had ik bepaald niet geleerd er op die manier tegen aan te kijken. Van kinds af aan had ik behoorlijk wat fysieke problemen en overal kreeg ik een pilletje voor. Op mijn dertigste werd ik geconfronteerd met behoorlijke klachten. De oorzaak bleek een te snel werkende schildklier. Ik was opgelucht want nu was er tenminste een verklaring. Maar voor de ‘genezing’ kreeg ik natuurlijk weer medicatie. Daar bleek ik allergisch voor te zijn. Ik kreeg er geelzucht van (één op de miljoen had die reactie!). Toen had ik geelzucht en een te snel werkende schildklier. Ik kreeg nieuwe medicatie etc. Ik was in de medische molen terecht gekomen.

Enige jaren later kwam ik op het spirituele pad. Mijn partner, Jeroen Kuyper, en ik kregen contact met gidsen en meesters en van hen leerde ik hoe ik mezelf kon helen. Door deze methodes toe te passen kon ik een tijd later zonder medicatie door het leven. En….mijn schildklier werkte weer normaal. Dit was een van de vele wonderen die het werken met licht en lichtwezens mij hebben gebracht. Ik ben nu 61 en ik voel mij stukken beter dan toen ik 30 of 20 of 14 was.
Op dit moment begeleid ik iemand die net als ik in de medische molen terecht was gekomen, bij haar door slaapproblemen. Door het doen van onder andere helende meditaties en qigong oefeningen begint het geleidelijk beter met haar te gaan. En misschien is het belangrijkste wel dat ze weer meer kracht voelt en moed heeft. Ze heeft haar herstel in eigen handen genomen.

Op een andere manier kijken naar gezondheid en herstel vraagt een grote switch in ons denken. Ik zie aan mijn cursisten hoe lastig dat soms is. Om wat voorbeelden te noemen: een cursiste in mijn healing opleiding kwam met haar vinger tussen de massagetafel maar ze kwam zelf niet op het idee om de geleerde healingtechniek toe te passen. Dus deed ik dat voor haar en binnen enkele minuten was de pijn weg. Er kwam geen zwelling of blauwe plek. Dit werkt zo snel omdat de energie van de klap zich nog niet is gaan vastzetten in het fysieke lichaam. Als je er snel bij bent, kan je de energie weghalen en blijven de energiekanalen open. Een andere cursist kreeg een hernia. De dokter schrijft gewoonlijk dan rust voor en daarna mogelijk een operatie. Als je echter de vastzittende energie weghaalt, kan de tussenwervelschijf terugvallen op haar plaats en kan de hernia oplossen. De energie komt weer in balans en de stroming wordt hervat. Ik zeg niet dat dat altijd werkt, omdat iemand wel de stroming moet toestaan die dan plaatsvindt bijvoorbeeld door het toelaten van vastzittende emoties. Maar in het geval van deze cursist werkte het wel degelijk.


Denk je nu dat ik een wonderhealer ben en dat ik de enige ben die dit kan doen? Welnee, iedereen kan dit leren. Het idee achter deze healingen is dat je werkt met het openen en weghalen van energieblokkades vanuit het contact met het licht, de lichtwezens en je eigen liefde. Natuurlijk kunnen we niet om de fysieke, meer tastbare aspecten van het menselijk lichaam heen. Maar daarachter bevindt zich op een veel subtieler niveau de energie. Als op dat hogere, subtielere niveau alles in orde is, zal je gezond en gelukkig zijn.

Froukje Buma is psycholoog , healer en spiritueel leraar. Ze ziet het als haar missie anderen te helpen zichzelf te healen en healer te worden. Zij heeft zelf ervaren hoe het is om ziek te zijn en pijn te hebben. Door haar verbinding met gidsen en meesters heeft zij zichzelf genezen van onder andere chronische nekklachten en vermoeidheid, een te snel werkende schildklier en een depressie. Ze verzorgt de opleiding Healing vanuit het universele licht waar iedereen het healen kan leren.

www.israna.nl, info@israna.nl,  0521 34 46 53.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest