Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Van newage naar nowage: workshopruimte Grateful living in ’s-Graveland geopend

/
/
/
731 Views

Geïnspireerd door de hippiecultuur uit San Francisco openen Jan Willem (1960) en Andrea (1967) de Bok hun sfeervolle workshopruimte en winkel Grateful Living op een unieke locatie in het Gooi. In de Now Age winkel vormen spirituele zaken de hoofdmoot in een bohemien interieur. Naast Indiase meubels, muziekinstrumenten, beelden, lampen, edelstenen, sieraden en klankschalen, biedt Grateful Living ook workshops aan. Een paar vragen aan het stel.

Wie zijn jullie, wat doen julliemet de workshopruimte?

Andrea: “Met deze spirituele ‘now age’ winkel willen we een bijdrage leveren aan een betere wereld. De winkel is geïnspireerd op de hippie lifestyle uit San Francisco, waar het gaat om ‘love, peace and understanding’.” Jan Willem: “Dankbaar leven is de sleutel tot liefde en schoonheid. Onze visie achter de workshopruimte berust op openheid en connectie maken.”

Hippe locatie…

Andrea: “Wij zijn direct verliefd geworden op deze winkel- en workshopruimte met ruim uitzicht over de weilanden. Bij binnenkomst ervaar je direct de “vibe” die zo typerend is voor oriëntaals georiënteerde winkels. De Indiase meubels waarin o.a. sieraden, etherische oliën en klankschalen geëtaleerd zijn, geven de rustieke omgeving een bohemienne uitstraling.”

Jan willem: “De winkel- en workshopruimte is gevestigd in een charmant houten pandje in het Gooise ‘s-Graveland. Het gemeentelijk, sfeervolle monument uit 1906 kijkt uit op het buitenplaatsgebied van de rijke Amsterdammers van de Gouden eeuw. Nu is het een heerlijk wandelgebied met prachtige buitenplaatsen.”

Wat verkoop je precies?

“Bezoekers worden uitgenodigd om een kop thee te drinken met uitzicht over het weiland en te genieten van het houten interieur .Je kan op je gemak snuffelen tussen de snuisterijen en heilzame middelen. De kruidenthee staat in schappen klaar om verkocht te worden. Echt alles is te koop”, zegt Jan Willem en doelt hierbij o.a. op de Indiase- kasten, tafels en bankjes waarop de winkelwaar is uitgestald. Een robuuste houten kast vol etherisch oliën heeft uitnodigend haar deuren openstaan. Er staan testers waarmee de klanten zonder schroom mee kunnen experimenteren. Verder klankschalen, zoutlampen en yoga-attributen.

Wanneer opent de winkel- en workshopruimte?

Andrea: “December 2019 zijn we geopend. Het eerstvolgende event: op 1 maart hebben we twee dames die komen tarotreadings geven en handlezen. Zij willen ook korte cursussen tarot, handlezen en numerologie bij ons aanbieden. We willen in het voorjaar 2020 een workshop pendelen organiseren. Intuïtief tekenen staat op de agenda en nog veel meer.”

Meer: www.gratefulliving.nl. De agenda van de workshopruimte moet nog worden gevuld.

Jan Willem de Blok van winkel- en workshopruimte Grateful living in s-Graveland, t Gooi


Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest