Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Bloesemremedies en celzouten bij elektrosmog

/
/
/
382 Views

Met bloesemremedies en celzouten iets doen tegen elektrosmog

De laatste jaren is er een steeds grotere hoeveelheid elektrosmog waar iedereen mee te maken heeft. Het wordt niet alleen veroorzaakt door de zendmasten, maar ook de wifi, de computer, het elektrische fornuis, de magnetron en natuurlijk de telefoon die iedereen vaak bij zich draagt. Bovendien zijn de frequenties van de zendmasten de laatste jaren sterker geworden, want iedereen wil een zo snel mogelijke verbinding op zijn/haar telefoon. Heb je zelf geen wifi, dan zorgen de buren of de winkels in je omgeving er wel voor. De wifi en de telefoons zijn niet meer weg te denken en dat zal ook niet minder worden. Wat wel mogelijk is, dat je jezelf gaat versterken, vooral wanneer je last hebt van de elektrosmog.

Niet iedereen heeft last van elektrosmog, omdat dat afhankelijk is van de hoeveelheid mineralen in je lichaam. De geest, het bewustzijn, ondersteun je bij verstoringen van electrosmog door het gebruik van bloesemremedies. Indirect werkt dit weer door op het fysieke lichaam. Maar wanneer je het lichaam meer wilt ondersteunen, dan is het belangrijk om er ook de Schüssler celzouten bij te gebruiken. Je zorgt er, bij het gebruik van de celzouten, voor dat je cellen weer kracht krijgen. Door deze versterking van de cellen kunnen ze beter functioneren en kan het lichaam, als reactie hierop, beter met verstoringen omgaan.

Dr. Schüßler ontdekte, dat een tekort aan mineralen de werking van het lichaam verstoort, door een gebrek aan werkingsstoffen (functiemiddelen). Volgens Dr. Schüßler is dit een tekort in de cellen. Dergelijke storingen worden verholpen door het aanvullen van de tekorten met de minerale stoffen die Dr. Schüßler omschreef.

Twee wetenschappers hebben hem de weg gewezen naar zijn ontdekkingen. De eerste was de beroemde patholoog Virchow, met het inzicht dat: “Het wezen van een ziekte is de pathogeen (ziekteverwekkend) veranderde cellen. Wanneer het lichaam ziek is, zijn ook de cellen ziek.”

Het tweede inzicht dat voor Dr. Schüßler van doorslaggevende betekenis was, werd door Moleschott ontwikkeld en luidt: “Ziekte van de cellen ontstaat door verlies van anorganische zouten (mineralen).”

Dr. Schüßler kwam door deze twee stellingen tot de volgende conclusie: “Dan moet de gezondheid van de cellen en ook die van het lichaam hersteld worden door het aanvullen van dat verlies. Om lichamelijk letsel te voorkomen en om de middelen voor opname door de cellen geschikt te maken, moeten ze verdund worden.”

Mineralen / celzouten

Om de elektrosmog in het lichaam te neutraliseren verbruikt het lichaam meer van de volgende mineralen:

 • Kaliumchloride nr. 4
 • Magnesium phosphoricum nr. 7
 • Natriumchloride nr. 8
 • Natrium sulfuricum nr. 10.

De kaliumchloride een belangrijk middel voor alle klieren en de viscositeit van het bloed. Wanneer je een tekort hebt van dit mineraal, dan ga je je zorgen maken over de toekomst.

De magnesium phosphoricum is het celzout dat met stress en spanning te maken heeft en dat zorgt dat je gemakkelijk kun inslapen. Ook het belangrijkste middel bij hoofdpijn en migraine.

De natriumchloride heeft te maken met de verwerking van alle emoties en is belangrijk voor de slijmvliezen, bij hooikoorts en allergieën.

De natrium sulfuricum werkt reinigend en helpt met het opruimen van de lever. Zorgt dat je los kunt laten, zowel kwaadheid als een teveel aan vocht.

Bij elkaar zorgt deze combinatie van celzouten voor het neutraliseren van de elektrische belasting.

Aanvullend kun je de bloesemremedies gebruiken.

Ze balanceren meer de geestelijke verstoring en werken bijzonder goed op de negatieve invloeden van electrosmog, zowel bij beeldschermen van televisies en computers, maar ook juist op de verstoring van je energieveld door de telefoons en alle draadloze elektronica.

Je moet echter niet vergeten dat de mens ook een elektrisch wezen is, met een verticale frequentie, de verbinding met het hoger zelf. Dit is de verbinding met je kracht en je ziel.

Bloesemremedie g.s.m. combinatie
Bloesemremedie g.s.m. combinatie

De frequenties van zendmasten verstoren het verticale veld van de mens. De GSM combinatie is een bloesemremedie die al jaren wordt gebruikt, met bijzonder goede resultaten. Niet alleen krijgen we goede resultaten te horen bij het gebruik van de GSM combinatie voor de telefoon, ook bij verschillende onderzoeken werden opmerkelijke verminderingen van klachten bij het gebruik van computers waargenomen.

Er zijn goede reacties bij het gebruik van de computers (beeldscherm). Bij een test met een computer werd de energie van de testpersoon gemeten en zodra de computer en het beeldscherm aanstond gaf dit een schrikbarende verstoring over het gehele energiebeeld van de testpersoon. Toen de testpersoon het flesje met de GSM combinatie kreeg, veranderde dit negatieve beeld bijna onmiddellijk en gaf het energiebeeld weer een volledig positief beeld. De energie van de testpersoon werd niet meer verstoord door de computer.

Let ook op met een dect telefoon, de meeste dect telefoons kun je beter wegdoen, omdat ze iedere 3 seconden een frequentie uitzenden. Er zijn er ook met een eco-modus, die je uit kunt zetten.

De GSM combinatie bestaat uit:

– de Mycena, een klein paddenstoeltje, voor opruiming, reiniging, voor de afvoer en

  de aardebinding,

– de Terra, een eerste hulp remedie, voor het loslaten van alle spanning en stress,

– de Reuzenbalsemien, een remedie voor geduld, goed bij irritaties en verstoringen.

Ook blijkt de GSM combinatie bijzonder goed te helpen bij mensen met een pacemaker, vooral ook omdat de GSM combinatie zorgt dat de elektrische spanning door het lichaam kan worden losgelaten.

De GSM combinatie kun je samen met de 4 Paddenstoelen combinatie gebruiken, wanneer je in je huis veel last hebt van stralingsinvloeden.

Je kunt een bergkristalpunt neerzetten op de plaats waar de meeste straling het huis binnenkomt. Je doet op de punt van de bergkristal 2 druppeltjes van de GSM en 2 druppeltjes van de 4 Paddenstoelen combinatie. Het beste is het om dit om de 2 weken te herhalen.

De GSM combinatie werkt ook goed, wanneer je veel mensen met stress en spanning om je heen hebt en daardoor belast wordt. Ik ontving ook een verslag van iemand die heel gevoelig is en druppels van de GSM combinatie en die van de 4 Paddenstoelen combinatie direct na een MRI scan heeft ingenomen. Tijdens een vorige scan was de persoon tot 4 dagen na de scan geheel uit evenwicht, nu had ze direct na de scan 4 druppeltjes van beide remedies ingenomen en een aantal druppels op het hoofd gedaan. Het herstel trad in binnen een uur.

De GSM combinatie werkt bovendien ook goed wanneer je veel last van tl-buizen hebt. De Electro Essence van de Bush Flower Essences is ook een combinatie die speciaal gemaakt is tegen de belasting door electrosmog.

Verder is er de Yarrow Environmental Solution. De Y.E.S. is een van de belangrijke remedies van de FES Flower Essences uit Californië. Dit is een belangrijke remedie voor mensen die werken op plaatsen met veel stress, elektrische spanning, straling en vervuiling. De YES activeert een gezonde reactie van het immuunsysteem op stress in de omgeving, vooral wanneer de levenskracht en de vitaliteit bedreigd worden door schadelijke straling, vervuiling of andere schadelijke omgevingsfactoren.

Bioprotect kaartje

Bioprotect op de telefoon

Wil je echter niets innemen dan kun je ook een Bioprotect kaartje bij je dragen of op je telefoon plakken. Deze kaartjes werken uitstekend en geven bij het testen van de electrosmog bij een persoon een erg goed resultaat. Bij extreme uitputting is het kaartje niet altijd sterk genoeg en dan is het belangrijk om het samen met de GSM Combinatie en de 4 genoemde celzouten te gebruiken. Een perfecte oplossing voor een steeds groter wordend probleem.
 

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

info@bloesemremedies.com

Tel: 077-3987826


Tags:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest