Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Weer een gevallen goeroe – Yangsi Kalu Rinpoche

/
/
/
578 Views

Als een religieus systeem niet meer functioneert, of één van de leiders althans,  ontstaat veel verwarring bij de volgelingen.  Zo ook bij de in India gevestigde boeddistische Samdrub Darjay Choling klooster, de woonplaats van de voormalige Kalu Rinpoche Karma Rangjung Kunkyab in Sonada.

Een mondvol.

De als reïncarnatie-van aangewezen opvolger van Eminentie Kyabje Kalu Rinpoche Rangjung Kunkhyab (foto) is Yangsi Kalu Rinpoche. Maar hij nam in 2009 de benen en liet sindsdien de volgelingen in verwarring achter.  Bovendien werd de zo vereerde incarnatie van de meester een heuse dief die tal van schatten van het klooster wegnam.

Lees het hele relaas van de kloosterorde zelf. Klik hier.

Opvallend hierin is de grote verwarring bij de kloosterlingen en volgelingen. Alsof een reïncarnatie van een meester zulke streken niet zou kunnen leveren.

Meer lezen:


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest