Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

De Hathors – 4e dimensie entiteiten met een boodschap

/
/
/
770 Views

Als hoofdredacteur op het spirituele erf komt er veel bij me voorbij dat moet strijden om de geloofwaardigheid. Met grote claims wordt onze westerse kosmologie in een nieuw of ander perspectief gezet. Zo kwamen recent de Hathors op bezoek.

Vooral door channelaars worden boodschappen uit de verste hoeken van ons zonnestelsel, wereldgeschiedenis en zelfs van ver buiten onze werkelijkheid ontvangen. Van Jezus, kosmonauten, van de Pleiaden en het boek Urantia, tot de joodse en christelijke bijbel, en de bijzondere boodschappen van Blavatski over de wereldrassen, om eens een paar te noemen. Ik dacht dat ik het wel gezien had. Maar er zijn ook Hathors, vernam ik. Met een boodschap.

Vanwege het hoge speculatieve karakter, want wie stuurt me eens een goed bewijs, krijgen de gekoppelde wereldbeelden bij deze wereldvisies in ieder geval mijn nieuwsgierige verwondering. Deze wereldbeelden hebben de bijzondere eigenschap steeds wel een of meer verschijnselen op onze aardbol te ’verklaren’ . Maar gezien het aantal mogelijke andere verklaringen, overtuigen ze mij nooit van het impliciete kosmologie. Maar dat is voor de grote schare volgelingen geen enkele reden om te twijfelen: van een brede variëteit aan scheppingsverhalen tot intergalactische bezoekuren: de volgelingen zijn als ware gelovigen overtuigd van het realiteitsgehalte van hun wereldbeeld.

Zo kwam recent Loeki Okel bij me langs op de email. Zij werkt als transpersoonlijk counselor met, en communiceert over Hathors. Want Hathors zijn geen mensen of wezens die op aarde leven; het zijn entiteiten uit een ander deel van de kosmos, of wellicht daar aan voorbij, uit een andere dimensie.  Loeki: “Geen nieuwe religie, maar graag geven ze een duidelijke uitleg over wie en wat ze zijn en waarom ze nu op deze planeet rondwandelen. Dat is wat de Hathors ons in liefde komen vertellen en voor mij is dat na een religieuze zoektocht van 50 jaar een openbaring. Ook geven ze ons inzicht en oefeningen om ons energetisch voor te bereiden om met de aarde binnenkort over te gaan naar de 4e dimensie.”

Het wordt even slikken voor de scepticus in mij. Waar gaat dit naartoe?

Hoe begon het?

Loeki:” Rond 1990 werd de Amerikaanse neurowetenschapper Tom Kenyon in een meditatie benaderd door de Hathors met de vraag of hij een boek wilde schrijven dat door hen gedicteerd zou worden. Tom had het echter druk met zijn praktijk, onderzoek en lesgeven. Vier maanden later kwam tijdens een workshop een onbekende vrouw naar hem toe, die zich voorstelde als Virginia Essene. Ze bood aan  hem te helpen het boek tot stand te brengen. Tom was heel verbaasd omdat niemand van de vraag van de Hathors afwist, behalve zijn echtgenote. Het boek Het Hathor-Materiaal werd  in 1996 uitgebracht.”

Wat zijn hathors?

Loeki: “De Hathors zijn een energetisch volk dat leeft in een ander universum. Ze kunnen zich fysiek manifesteren op onze planeet, wat ze vooral deden zo`n 10.000 jaar v. Chr. toen ze samenwerkten met de godin Hathor en de priesteressen in de tempels in  het oude Egypte. Ze noemen zich onze oudere broeders en zusters omdat ze ons al een groot deel van onze evolutie begeleiden. Ze kunnen heel gemakkelijk contact maken met mensen die daar  open voor staan. Wij leven op aarde in de 3e dimensie, maar zij hebben de 4e dimensie al bereikt door inzicht te krijgen in hun eigen energiesysteem lang voordat er op aarde mensen in fysieke vorm verschenen. Zij zeggen: de aarde is een bewuste entiteit en ze kan ieder moment beslissen zich te verheffen naar de 4e dimensie.”

Zijn er bronnen bekend dat er zoiets als Hathors zijn?Loeki: “De priesteressen konden genezen door dans en klank. Er zijn ook door hun toedoen mysteriescholen over de hele wereld ontstaan en een voorbeeld daarvan is dat sommige technieken en oefeningen omtrent het gebruik van klank  in het Tibetaans Boeddhisme van de Hathors en uit hun leer afkomstig zijn.”

Hoeveel Hathors zijn er (bekend)?

“Het is een energetisch volk dat leeft in een ander universum, ik heb geen idee uit hoeveel entiteiten dat bestaat. Via Sirius, dat een poort is naar ons Universum, kunnen ze ons zonnestelsel binnenkomen en een aantal van hen verblijft momenteel in de etherische regionen van Venus. Ze kunnen zich fysiek manifesteren wat ze indertijd hebben gedaan in Egypte, vandaar de foto zoals ze daar in steen zijn afgebeeld in de Isis Tempel.”

Zijn het wat anderen engelen, deva’s, elohim of wellicht demons noemen?

“Geen van alle, het zijn entiteiten zoals wij zelf ook entiteiten zijn in een universum waar veel meer leven is dan wij weten. Zij leven nu in een etherische vorm in een ander universum in de 4e dimensie. Ze hebben in een fysieke vorm, net als wij in de 3e dimensie geleefd op een planeet in ons zonnestelsel dat op een gegeven moment uit elkaar is geknald. Ze zijn toen doorgegroeid naar de 4e dimensie en daarom brengen zij nu hun boodschap aan de mensheid omdat ons dat ook staat te gebeuren.”

Hoeveel mensen in de wereld zijn met Hathors bezig?

“Dat kan ik moeilijk zeggen. In Amerika is Tom Kenyon de kennis aan het verspreiden o.a. in workshops, zie de interviews zoals vermeld in mijn artikel en zijn boek. Verder is er een Nederlandse website Wakkere Mensen die nieuwe boodschappen plaatst en in Nederland werkt een aantal therapeuten met de kennis van de Hathors. Ik ben in 2018 door meditatie met de Hathors in aanraking gekomen en ik heb iemand ontmoet die bijzondere ervaringen heeft gehad op haar vakantie in de Isis-tempel in Egypte. Samen hebben we nu een maandelijkse groep gestart met twaalf personen waarmee we Hathor-oefeningen, sacrale dans en meditaties doen. Omdat het boek Het Hathor-Materiaal in het Engels al in 1996 en in het Nederlands in 2002 is uitgegeven, denk ik dat er al heel veel mensen mee bezig zijn, want er zullen vast meer mensen net zo enthousiast zijn als ik.”

Menselijke concepten in de psychofeer

Wat zijn die Hathors dan volgens mij? Geen idee. Wel passen deze wezens goed in het beeld dat ik van het etherische niveau van het menselijke bewustzijn heb: een veelheid van wezens die vooral in het collectieve bewustzijn bestaan en dikwijls verbeeld worden door kunstenaars en anderen die ze vereeuwigden, al dan niet in steen. Het is als de bonte wereld van de miljoenen goden uit het hindoeïsme, gestolde menselijke concepten die zich – al dan niet door angst opgejaagd – in de fijne psychosfeer van het collectief nestelden. Naast de draken, reuzen en enge wezens onder het bed in de slaapkamer zich zouden kunnen ophouden?

Maar er zijn ook spirits die zich via channeling kenbaar maken.  Overledenen, en hele oude kennisvelden waaruit naar verluid uitvinders onderzoekers en mediamieken putten. Zijn de Hathors dan in uit die categorie? Geen idee.

Wel weet ik dat mensen die actief zijn met dit soort oncontroleerbare conceptuele entiteiten, volgens de meest recente DMS-definitie op het psychotische spectrum worden gepositioneerd. Samen met alle andere religieuzen die in een complex en actief pantheon geloven, evenals de grote groep conspiracy-gelovigen die de meest wilde frames voor de ons bekende werkelijkheid koesteren. Ja alle gelovigen ter wereld zijn in strikte zin psychotisch verklaard door de moderne wetenschap. “Geloof is de zekerheid van de dingen die met niet kan weten”, volgens de bijbel. Nooit eerder was de kloof tussen wetenschap en geloofspraktijk zo groot als nu.

Maar mij lukt dit geloven niet. Ik geloof niks meer, en in die zin ben ik dan ook reddeloos verloren  voor menig geloofsysteem of anderzins werkelijkheidsframe.

Maar moet je iets geloven? Het gaat toch om de boodschap? En die zijn ook van de Hathors gericht op een vrede, hamonie en een transcendent leven op aarde.

Maar of je daarvoor nu de Hathors nodig hebt…

Ewald Wagenaar

Boek: Hathor-Materiaal  ISBN 90-75636-42-3 is te koop. Bestellen.

Op YouTube zijn 3 films te bekijken waarin Tom Kenyon wordt geïnterviewd door Alan Steinfeld.
Deel 1.

Deel 2

Deel 3.

Nog meer info: mail zelf naar Loeki Okel: info@worldmeditation.nu.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest