Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Vele satsangopnames Douwe Tiemersma nu online

/
/
/
580 Views

Veel satsangsopnames van de adviatist, vipassanaleraar en publicist dr. Douwe Tiemersma die in 2013 overleed, zijn toegevoegd aan het grote online verzameling met audio-opnames van hem.

 

De satsangopnames getuigen van een uitzonderlijke eenvoud, helderheid en wijsheid bij Douwe Tiemersma. Douwe maakt het nonduale bewustzijn haast tastbaar in zijn gesprekken met het publiek. Sommige vonden plaats in zijn spirituele Advaita Centrum, andere in de Hilversumse Hoorneboeg en onder meer op Schiermonnikoog.

 

De satsangopnames zijn gratis online of als download te beluisteren. De stichting die nog steeds de site van zijn Adviata Centrum in Gouda beheert, vraagt een vrijwillige donatie. Eerst luisteren en daarna beslissen kan dus.

 

Andere satsangs van Douwe zijn ook in boekvorm verschenen en kunnen op dezelfde site worden besteld.

 

Klik hier voor meer info en links naar de satsangopnames.

 

Satsangs van Douwe Tiemersma
Andere satsangs van Douwe Tiemersma die in boekvorm verschenen

Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest