Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Astro: zonsverduistering in februari: rebellentijd!

/
/
/
492 Views

We hebben op 15 februari een zoneclips of zonsverduistering in Waterman. Zon en Maan staan dan in dit teken en het markeert altijd een bijzonder moment. De zonsverduistering is helaas in Nederland niet te zien. Het is wel voor ons een nieuw begin met een lang na-effect.

 

Omdat Mercurius hier ook bij betrokken is, is het goed mogelijk dat moderne techniek in opspraak komt. Waterman gaat over groepen mensen en het is een rebels teken dat niets met hiërarchie heeft. Hij erkent geen macht en buigt voor niks of niemand. Het is ook het teken van de nieuwe uitvindingen die zeer futuristisch van aard zijn, maar ook het teken van de archeologie. We kunnen ons het best maar laten verrassen.

Wat vertelt de hemel en de zonsverduistering ons over de komende februarimaand van 2018?

 

Ram

Met jouw planeet Mars in Boogschutter heb je een grote behoefte aan vrijheid en groei. Alles wat jou probeert tegen te houden kan rekenen op een snauw. Zit je niet op te wachten. Je wilt je horizon verbreden en bent klaar voor iets geheel nieuws. Krijg je te maken met onrecht dan trek je ten strijde met getrokken zwaard. Je bent niet bang en ziet geen enkel risico. Je bent dus een tikkeltje overmoedig en dat kan verkeerd gaan.

 

Stier

Je bouwt aan je netwerk en je komt nieuwe mensen tegen. Allemaal erg leuk en lucratief, maar naarmate de maand vordert merk je dat je moe bent. Vanaf de 11e trek jij je terug. Er ligt heel wat op je bordje wat je moet verwerken en daar neem je de tijd voor. De eerste stap is erkennen dat je nu aan jezelf moet denken en dat je dit ook daadwerkelijk gaat doen. Dit betekent dat je nee moet gaan zeggen zonder je schuldig te voelen. Door te zien waar je verantwoordelijkheid ligt schep je veel duidelijkheid.

 

Tweelingen

Je hebt veel kennis opgedaan en wilt altijd wel meer. Maar je gaat inzien dat je iets van je eigen ervaring en wijsheid kunt toevoegen aan deze kennis, en alsje het dan ververst je het kunt presenteren aan de buitenwereld. Deze maand ga je in kaart brengen waar je staat. Ook al lonkt de vrijheid en wil je niets wat moet, toch breng je de beheersing op om het wel te doen. Omdat je weet dat het je gaat dienen. Voor jouw doen ben je erg rustig.

 

Kreeft

Je weet dat het aan de tijd is om jezelf te laten zien. Daar ben je eigenlijk veel te verlegen voor, maar je zet toch de eerste stap. Het gaat vooral om je werk en je maatschappelijke positie. Zodra je weet én voelt dat je nodig bent, aarzel je geen moment en pak jij je moment. Op zoek naar ander werk? Dan is dit een hele goede maand om een stap te zetten. Zoek het vooral in leidinggevende of coachende beroepen.

 

Leeuw

Je bent veel onderweg en weinig thuis. Dat is nu even niet anders maar je vindt het wel moeilijk. Probeer een nieuwe balans te vinden tussen uit en thuis en buiten en binnen. De eclips gaat je deze maand raken en zet je op een ander spoor. Dit spoor heeft alles te maken met het doel dat jij jezelf gesteld hebt in dit leven. Dat kan betekenen dat je afscheid gaat nemen van iets wat je voorheen zeer na aan het hart lag.

 

Maagd

Het verleden ontmoet de toekomst in jouw leven. Op magische wijze vinden zij elkaar. Er vallen puzzelstukjes op hun plaats en daar ben je wel even zoet mee. Want je wilt deze ‘toevalligheid’ natuurlijk grondig analyseren. Je kunt eindelijk erkennen dat je iets echt moet gaan afsluiten. Neem afscheid, trek een streep, zeg nee, want het is er echt de tijd voor. Je leeft richting de toekomst en niet richting het verleden.

 

Weegschaal

Je bent blij met de mensen die je om je heen hebt verzameld. Het zijn goede vrienden geworden waar jij je thuis bij voelt. Maar gaandeweg de maand merk je dat je iets mist. Je mist warmte en emotionele betrokkenheid. Je mist zingeving en betekenisgeving. Kortom, het is tijd voor een andere energie. Als vanzelf kom je in aanraking met een spirituele stroming die je raakt. Je lichaam zegt je dat je wat meer moet slapen en dromen.

 

Schorpioen

Wat je hebt is belangrijk deze maand. Je wilt weten wat je hebt, waar je aan toe bent en waar je op kunt rekenen. Dus ben je bezig met je financiën. Er gaat best veel geld uit maar er stroomt ook veel geld binnen. Toch word je onzeker van al die bedragen en voor je het weet zit je in de angst-modus en heb je het worstcase-scenario geschetst. Daar schiet je weinig mee op. Tijd voor een andere blik op geld die je wel kunt handelen. Geld is energie, meer niet. Minder ook niet.

 

Boogschutter

Ha, jij hebt er zin in deze maand! Je zit vol met plannen en kunt niet wachten om te beginnen. Je denkt groot en doet veel. Er bestaat een grote kans dat je de grens overgaat en in contact komt met buitenlanders. Daar geniet je van. Maar ja, de financiën. Het is goed om daar wat extra aandacht aan te besteden en iets realistischer in te worden. Want het groeit helaas nog steeds niet aan bomen. Je komt dus ook je grens tegen deze maand.

 

Steenbok

Het gebeurt vaker dat jij degene bent die op de rem moet trappen om te voorkomen dat dingen misgaan. Zo ook deze maand. Dit is nooit een dankbare rol maar jij weet dat je de protesten niet persoonlijk hoeft te nemen. Er kunnen zich wat problemen voordoen met vervoers-  en communicatiemiddelen. Maar dan waren ze ook echt aan vervanging toe. Je moet hard werken en je krijgt niet betaald wat je zou willen. Een puntje van aandacht dus.

 

Waterman

Voor jou kunnen er grote dingen gebeuren deze maand. Er is echter een maar. Je moet meegaan met wat zich aandient en uit de proteststand komen. Daarmee zit je alleen jezelf in de weg en benadeel jij jezelf. De eclips van deze maand valt in jouw sterrenbeeld en gaat jou raken. Het zijn vaak scharnierpunten in je leven waarin je dus veel verandering meemaakt. Laat je niet afschrikken door de chaos maar vertrouw erop dat het allemaal precies zo gaat zoals het moet.

 

Vissen

Je bent wel toe aan wat meer liefde in je leven. Je wilt een romantische partner waar je al je liefde aan kunt geven. Heb je een relatie? Dan ben jij degene die het vuurtje weer eens opstookt. Geen relatie? Dan komen er aantrekkelijke partners op je pad. Sleep hem of haar niet direct voor het altaar maar ga eerst een gewoon plezier maken. Want ook daar ben je aan toe. Onbevangen en onbezonnen plezier. Gun jezelf dat gerust.

 

Meer: www.elodiehunting.nl.

 

Lees ook via de zoekfunctie op deze site andere artikelen over astrologie en/of van Elodie Hunting.

 Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest