Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Alle Schorpioenen opgelet! – Astrologische vooruitblik op oktober 2017

/
/
/
380 Views

Alle Schorpioenen opgelet! En mensen die Schorpioenen kennen ook.

Vanaf 10 oktober gaat Jupiter naar het dierenriemteken Schorpioen en brengt daar grootse verdieping. Heerlijk voor de Schorpioen, want nu mág hij doen wat hij zo graag doet; graven, de onderste steen boven halen, verdiepen, moeilijk doen en er nog voor gewaardeerd worden ook. En dat duurt nog tot volgend jaar november!

 

Door Elodie Hunting

 

Ook zijn Venus, Mars en Neptunus verwikkeld in een liefdesdans. Die kan óf heel gecompliceerd en onduidelijk zijn, of zaligmakend en hemels.

 

Hieronder vind je de beschrijving van de planeetstanden in de maand oktober opgedeeld in de 12 dierenriemtekens. Ken je naast je sterrenbeeld ook de tekens waar je ascendant en je Maan in staan, lees die dan ook. Je bent meer dan je sterrenbeeld.

 

Ram

Ai, de imperfectie leidt tot ergernis bij je. Je blijft makkelijker in het probleem hangen, dan dat je een oplossing vindt. Elke oplossing brengt weer een nieuw probleem en dit drijft je tot wanhoop. Je hebt het gevoel geen steek verder te komen. Thuis moeten dingen anders en daarvoor heb je de medewerking van je partner bij nodig. Maar om dat voor elkaar te krijgen moet er flink wat water door de Rijn. Verwacht geen grote stappen en wees tevreden met elke vooruitgang. De liefde is een heel groot thema deze maand!

 

Stier

Voor jou geldt hetzelfde als voor de Ram, alleen ervaar jij het anders. Jij kunt best wachten en zit er niet zo mee als het niet direct gaat zoals je wilt. Jij bent degene die kritische vragen stelt en daardoor het tempo ontwikkelingen uit ontwikkelingen haalt. Maar ook jij ziet het niet altijd even scherp. Je luistert niet goed of je bent niet duidelijk in je communicatie. Je voelt je aangetrokken tot iemand maar tegelijkertijd zie je ook de onmogelijkheid. Toch houd je dat voorbestemde gevoel en giet je er een soulmate-sausje overheen en ben je in je gedachten overal.

 

Tweelingen

Meestal sta jij met je nieuwsgierige neus vooraan maar nu even niet. Je bent gericht op je innerlijk en ervaart daar bijzondere dingen. Zuivering en onthechting zijn jouw thema’s. Alsof je een toeschouwer bent van je werkelijkheid waarin je nauwelijks acteert. De uitzondering die je maakt zijn je kinderen. Kunstzinnige Tweelingen drukken hun spiritualiteit uit in woord en beeld. Je bent bezig met een innerlijke weging en doet dat heel precies. Zo ontdoe jij jezelf van ballast uit je verleden die je levenskwaliteit omlaag drukt.

 

Kreeft

Ook al ervaar je diepe dingen, toch word je er niet door overdonderd. Je kunt het prima aan omdat je erover na kunt denken. Je ontdekt de logica en kunt woorden geven aan je zielenroerselen. Deze maand is er geen gevecht tussen gevoel en verstand, maar ligt het juist op één lijn. Dat komt ook omdat je je goed voelt in de liefde. Je hebt iemand gevonden waar je een zekere balans mee voelt. Iemand die jou begrijpt en je kan hebben. Waarin je niet overstroomt en jezelf kwijtraakt, maar die met een nuchtere opmerking jou met beide beentjes op het droge zet.

 

Leeuw

Jouw aandacht gaat uit naar je huis en wat daaraan mankeert. En hoeveel het kost om het op te knappen. Er blijkt meer mis te zijn dan je aanvankelijk dacht! Je relatie heeft je aandacht. Je wilt het graag fijn hebben met de ander. Ook hier kom je wat achterstallig onderhoud tegen. Moeilijke dingen moeten besproken worden. Verwacht niet dat alles in één keer is opgelost maar neem de tijd. Het thema macht en geld is aan de orde.

 

Maagd

Kiezen of delen. Vertrekken of verbinden. En/of? Er is veel onduidelijkheid voor jou, Maagd. Daar doe jij het niet zo goed op. Je hebt er een hekel aan en je kunt het niet loslaten. Dit kan uitgroeien tot een obsessie en dan denk je aan niets anders meer. Overigens kan het ook een positieve obsessie zijn. Dan ben je in de ban van de liefde. Je twijfelt, je draait, je pakt niet door, je weet het niet meer, je doet maar even niks, je sublimeert het naar een non-dualistische waarheid, je laat los, je houdt vast. Om gek van te worden. Pas als je kunt zijn met wat er is en je scherpe oordeel kunt parkeren, breekt er een helderheid door waar je U tegen zegt.

 

Weegschaal

Tot 10 oktober loopt de planeet Jupiter in jouw teken. De Grote Geluksbrenger zoals Jupiter ook wel heet, heeft vanaf 6 september 2016 in Weegschaal gestaan en daar veel goeds gebracht. Het was een opkikker voor alle soorten relaties en legde zowel positieve als ook negatieve zaken onder het vergrootglas. Opdat je zag. Elke 12 jaar bezoekt Jupiter de Weegschaal ( en in die andere 11 jaar de andere 11 tekens), dus als je teruggaat naar 12 jaar geleden, weet je in welke fase je nu zit. In deze oktober ga je relationele missers afsluiten. Heb je een positief jaar achter de rug op het gebied van relaties, dan worden deze nu bestendigd. Er wordt een fundament gelegd en er komt een groot verdiepingsjaar aan.

 

Schorpioen

Voorzichtig zet je de eerste stappen in een nieuwe periode. Je zit in een overgangssituatie en waar je precies heen gaat is nog niet duidelijk. Wel weet je hoe je dit tegemoet gaat treden. Je hebt onlangs een ferm besluit genomen en nu ben je er helemaal klaar voor. Laat je niet pootje haken door futiliteiten, ook al kun jij je er moeilijk los van maken. Probeer de grote lijn vast te houden en blijf niet hangen in dingen die er uiteindelijk niet toe doen. Vanaf 10 oktober breekt er een groots jaar voor je in. Je gaat goed verdiepen en als je bij- van hoofdzaken weet te onderscheiden is dit een uitermate succesvol jaar.

 

Boogschutter

Jij voelt dat er zich een bepaalde spanning aan het opbouwen is. Dingen lopen naar hun absolute eind en er is weinig wat je daar nu nog aan kunt doen. Misschien wil je dat ook helemaal niet en ervaar je het als oogsten. Je krijgt nog even de kans om puntjes op de i te zetten en dan moet je echt door. Relaties komen in het licht van de waarheid. En dat kan twee kanten uitgaan maar er is geen middenweg meer. Je hebt nu genoeg van gezeur en iedereen die jou weerhoudt van de vaart waar je in zit wijs je resoluut de deur. Het is klaar en je geduld is op.

 

Steenbok

Steenbokken die in een relatie zitten gaan een roerige maand in. Er zijn dingen die naar de oppervlakte komen waarvan je wel wist dat het er zat, maar het bleef onbesproken. Dat kan voor pittige gesprekken zorgen! Steenbokken die geen relatie hebben ervaren een drukkende innerlijke strijd. Zal ik wel, zal ik niet? Want alleen heb je een prima leven en de relatieve rust is ook erg fijn. Maar de ontmoeting die je hebt maakt diepe indruk en dus neem je je voornemens weer opnieuw onder de loep. Voor alle Steenbokken geldt dat er een fase in hun leven naar een einde gaat.

 

Waterman

Hoei, Waterman! Gevoelens zijn lastige dingen die je liever wegredeneert of onderbrengt in een abstract concept. Deze maand dringen ze zich aan je op en ‘moet je er iets mee’. Maar wat dan? Je blijft het lastig vinden en je beseft je maar al te goed dat je nu open moet zijn naar een dierbare. Je komt al je leeuwen en beren tegen, maar als je de moed vindt om door te zetten, wacht er een pot met goud aan het eind van de regenboog. Neem je tijd want er is geen haast. Wat iedereen ook zegt.

 

Vissen

Meestal ben jij de hekkensluiter en word je vergeten. Deze maand niet! Of je dat leuk vindt is een tweede natuurlijk, maar je staat in de belangstelling. Met je kwaliteiten. Je krijgt een bijzondere impuls en die kan van een spirituele aard zijn. Je gaat hoe dan ook een stap vooruit in je leven. De liefde, ah, de liefde. Je laat je er heerlijk in wegglijden en vind jezelf terug in hogere sferen. Je voelt je gezien en erkend en dat gebeurt jou niet zo vaak. Omdat je zo verlegen en schuchter bent. Jij mag straffeloos je roze bril dragen in oktober.

 

Meer: www.elodiehunting.nl.

Zie ook haar andere artikelen op kd.nl.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest