Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Mei: loslaten en vertrouwen oefenen

/
/
/
21 Views

ASTROLOGIE. De maand mei belooft astrologisch een energie van oefenen in loslaten en vertrouwen. Niet zo makkelijk als de enige reddingsboei geloof, hoop en liefde is…

Er wordt nogal wat terug- en naar binnen geblikt deze maand. En tongen afgebeten alvorens meningen te poneren en daarmee onvrede te kweken. Dromen en plannen worden getoetst op levensvatbaarheid op concreet niveau. Er moeten harde noten worden gekraakt en loslaten is nodig maar ontzettend moeilijk. Omdat de onzekerheid als een duveltje op de loer ligt, verleidend met bekende angsten. De reddingsboei is geloof, hoop en liefde. Daarop vertrouwen en daarmee contact durven maken is eigenlijk de enige manier.

Ram: verleden speelt op
In deze maand mei gaat je verleden een grote rol spelen. Je wordt geconfronteerd met familiethema’s op een dieper niveau. Je ervaart een zekere eenzaamheid omdat je denkt dat niemand je begrijpt, maar dat veroorzaak je zelf. Je deelt weinig over wat je werkelijk vanbinnen roert en gaat dan mokkend aan de zijlijn staan. Je kunt zelfs conflicten uitlokken omdat je zo graag gezien wilt worden. Pas als jij jezelf gaat erkennen, komt er een berusting. En met die berusting komt er een onvoorwaardelijke steun van een moederfiguur. Als je gaat zien hoe subjectief je meningen zijn en hoe ze je in de weg staan om jezelf te bevrijden van een last, schiet de energie los. Je vindt dan een nieuwe, zeer stevige en stabiele balans in jezelf.

Stier: gewoon ontspannen
Genieten en gewoon onzinnige dingen doen. Dat is goed voor je deze maand. Het mag onzinnig lijken maar dat is het helemaal niet. Je komt op een dieper niveau tot rust door je geest te ontspannen. Je creativiteit wordt aangesproken en je maakt mooie dingen. Denk aan een fraaie tuin, een mooi kunstwerk of zelfs een kind! Kinderen zijn overal om je heen en maken het kind in jou wakker. De onbevangenheid en het vermogen om alleen in het nu te leven, zijn een verademing voor je. Met een beetje geluk hoef je niet (veel) te werken en kun je doen waar je echt zin in hebt. Want niets moet, en alles mag. Je zelfvertrouwen krijgt een flinke boost en dat heeft een positief effect op de mensen om je heen. En oh ja, verliefd worden is nu zéér waarschijnlijk!

Tweelingen: aandacht voor je lief
Jij bent bezig met je relatie. Het lijkt wel alsof je een speelbal bent en jezelf in dienst van de relatie moet stellen. Dat vind je best oké, maar niet te lang. Afspraken die je gemaakt hebt kunnen gaan knellen en je voelt een beperking in je o zo nodige vlinderige vrijheid. Je geeft je partner de schuld, maar eigenlijk ben jij zelf degene die je in deze positie manoeuvreert zodat je geen verantwoordelijkheid hoeft te nemen. Je bent soms te vluchtig om te volgen en het is nu aan de tijd om wat meer stabiliteit te gaan laten zien. Als je partner weet wat ie aan je heeft, heb je net zoveel vrijheid als je wilt. Vraag is: kun jij daar zelf goed mee omgaan? Je maakt contact met een diepe wens om te verbinden.

Kreeft: rustig blijven met geldgebrek
Geld is een ding deze maand. Je komt te kort en dat benauwt je nogal. Dit maakt je humeurig en je sluit je af voor anderen. Maar ondertussen voelt iedereen dat er iets met je is. Raak niet al te ver verdwaald in je emoties maar blijf bij de feiten. Het probleem is tijdelijk en lang niet zo groot als het voelt. Deze maand leer je een nieuwe groep mensen kennen waar jij een verwantschap mee voelt. Jullie houden er dezelfde ideeën op na en dat voelt goed. Jaloezie kan op de loer liggen als je iemand ontmoet die schijnbaar meer heeft dan jij. Zeker als het hier om financiën gaat, kun je soms ronduit kattig zijn. Kreeften die in een diepgaand proces zitten, graven nu nog dieper en bereiken de kern van de kwestie. De transformatie waar je in zit, begint na mei vruchten af te werpen.

Leeuw: kijk naar binnen bij jezelf
Het liefst wil je de minder leuke dingen die nu aan de hand zijn in je leven wegstoppen en doen alsof er niets aan de hand is. Op momenten lukt dat ook, zeker als je een positie hebt. En die geven anderen je. Zij bepalen wat jouw rol en identiteit is en dat is best lekker. Voor een tijdje. Geef je ego eens vrijaf zodat je door kunt steken naar jezelf. Wie bent je en hoe ervaar jij jezelf het beste? Aan welke subpersonen in jezelf moet je gehoorzamen en ken je ze wel allemaal? Wie is de drijvende kracht in je zijn en hoe vaak mag deze achter de knoppen gaan zitten? Kortom: er dient zich een dieper bewustzijn aan en het enige dat jij hoeft te doen is daar ruimte voor bieden. En om dat te kunnen doen, maak jij je zelven even wat minder belangrijk. Toch?

Maagd: uit je confortzone
Als Maagd houd je alles graag zoals het is in het ritme dat je zo goed kent. Elke zaterdag de auto wassen en woensdag gehaktdag. Niet in deze maand mei! Je wordt uit je comfortzone gehaald en gaat grenzen over. Soms zelfs letterlijk door naar een onbekende plek in het buitenland te gaan. Je komt jezelf behoorlijk tegen, vooral als het gaat om je psychische gehechtheden en je denkpaadjes. Ook al lijk je vrij, je ervaart dat je vanbinnen jezelf geknecht hebt. En nu is de tijd om daarvan los te komen. Dit gaat gepaard met bloed, zweet en tranen, met je ontheemd voelen, je beperkingen tegenkomen, vastzitten in je frustraties en daar gewoonweg niet omheen kunnen. ‘Waarom in godsnaam?’ vraag jij je regelmatig af. Omdat het tijd is. Je kunt je pas losmaken als je weet waar je aan vastzit. En daar kan niemand je bij helpen, al denk je dat dit wel je vurigste wens is. Think again.

Weegschaal: waag de sprong
Welke richting gaat je leven op? Waar ben jij voor besteld? Wat word je geacht te doen in dit leven? Zoveel vragen, en zoals het een Weegschaal betaamd, tien keer zoveel antwoorden. Zolang jij in gesprek blijft met jezelf, hoef je niets te doen. Want je bent er nog niet uit, hmm. In deze maand mei krijg je de kans om zaken concreet te gaan maken. Om een volgende stap te gaan zetten die zichtbaar en voelbaar is. Om eens een gokje te wagen en een risico te nemen. Om bereid te zijn je verlies te nemen, als dat moet. Om bereid te zijn je succes te nemen, als dat moet. De twijfel waar een Weegschaal altijd in verkeert, is verlammend en op een bepaalde manier onvolwassen. Het ontslaat je van verantwoordelijkheid nemen. Dus doe eens gek en waag de sprong!

Schorpioen: trek je terug
Jij bent erg gesteld op je geheimpjes en je privacy. Je houdt niet van interviews en andere brutale vragen. Jij bepaalt zelf liever wanneer en hoe je uit je schulp kruipt en aan wie jij je dan wilt tonen. Deze maand ervaar je een druk uit een sociale groep waar je in verkeert. Ze willen jou erbij en dat je doet zoals zij. Afschuwelijk vind je dat! Op geen manier kun jij iemand anders zijn dan jezelf en deze druk maakt je bijna angstig. Omdat je bang bent vrienden te verliezen omdat je niet het gewenste gedrag vertoont. Totdat je erachter komt dat dit geen vrienden zijn, maar mensen die een sociaal spel met elkaar spelen. Niks mis mee, maar jij haakt af. Je trekt je terug, zet een vriendelijk masker op en voelt je veilig in je eigen, diepzinnige universum.

Boogschutter: ontvang steekhoudende kritiek
Oei, jij komt grenzen tegen deze maand! Waar je normaal straalt en aan iedereen verkondigt hoe het leven aan elkaar zit, wordt jou nu de mond gesnoerd. Je krijgt pittige vragen en scherpe, steekhoudende kritiek. Dat had je niet verwacht! Je kunt het ook zien als een uitdaging en een mogelijkheid tot bewustzijnsverruiming. Blijf je staan voor waar je in gelooft of duik je in elkaar en neem je het als een persoonlijke aanval? Hoe overtuigd ben je eigenlijk van jezelf? En kloppen die overtuigingen nog wel? Je krijgt ruim baan, mits je doorziet wat er hier op een onderliggend niveau speelt. Dit is de kans van je leven en vereist veel moed, maar daar beschik je nu ook over. Met vallen en opstaan, vallen en opstaan en nog eens vallen en opstaan, sta je uiteindelijk.

Steenbok: vertrouw op jezelf
Jij gaat jezelf bewijzen deze maand. Je gaat laten zien over welke unieke talenten je beschikt en hoe ontstellend goed je daarin bent. Met bibberende knieën en tien liter faalangst vanbinnen, maar met een stalen pokerface naar buiten. Jij hebt een groot belang, zeker als het om werk gaat. Je wilt een opdracht naar binnen slepen en moet jezelf dus capabel en verantwoordelijk presenteren. Natuurlijk ben je goed voorbereid en heb je al talloze malen voor de spiegel geoefend. Het gaat er nu om in welke mate jij jezelf vertrouwt. Want als je dat niet werkelijk voelt, zal niemand je geloven. Je krijgt een kans om je eigenwaarde flink op te krikken en te geloven in jezelf.

Waterman: vraag om hulp
Zekerheden zijn nu heel belangrijk voor je. Je bent zelfs bereid om daar een deel van je vrijheid voor op te geven want je moet weten waar je aan toe bent. Je bent wat emotioneler dan anders en gevoelig voor stemmingen. En dus ga je dan op zoek naar dat wat onbeweeglijk hetzelfde blijft. En wilt je financiële zekerheid op langere termijn. Je voelt je kwetsbaar als je hulp nodig hebt, maar kunt niet anders dan erom vragen. Groot is dan ook je geluk als je iemand anders kunt helpen. Het is een roerige maand mei voor jou, maar als je het kunt zien als een voorbereidingsfase, wordt het al anders. Je moet zaken in je leven gaan herschikken en ruimte maken voor de ontwikkelingen die eraan komen. Zorg dat je klaar bent voor verandering!

Vissen: vatbaar voor energieën
Veel Vissen zijn helderziend of heldervoelend. In deze maand gaat dat een hoge vlucht nemen. Je pikt heel gemakkelijk sferen en energieën van anderen op. Je dromen zijn zeer helder, soms voorspellend en geven altijd een symbolische blik op je innerlijke bewegingen. Je ziet veel beelden en kunt daar niet altijd over praten met anderen. Het kan zelfs zijn dat je erover moet zwijgen en dat je in stilte en bescheidenheid klaar staat om iemand te helpen die dat nodig gaat krijgen. Omdat je zo open staat, ben je ook vatbaarder voor ronddwalende virussen. Je aura reinigen en je chakra’s af en toe wat dichter draaien is geen luxe, maar wijsheid. Ga er maar vanuit dat je dierbaren jou deze maand niet zo goed kunnen bereiken. Jij vertoeft in andere sferen.

Door Elodie Hunting

Meer: www.elodiehunting.nl
.


Tags: ,
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest