Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Site DestinyofLife.nl van Iris Leugten gekozen als favoriete site

/
/
/
586 Views

Liefdewerk-oud-papier

Op Facebook vroeg Koorddanser wat je favoriete spirituele site is. Er kwamen veel reacties binnen. Met stip op nummer één: destinyoflife.nl. Op bezoek bij Iris Leugten, de vrouw achter de site.

Door Elodie Hunting

Iris Leugten werkt op Facebook als Destiny of Life. Zij werd door heel veel mensen genoemd als favoriete spirituele website naar aanleiding van onze oproep. Ze verspreidt wijsheden door regelmatig afbeeldingen met hoopgevende teksten te plaatsen. Maar het belangrijkste dat ze doet is mensen behandelen. Zo heeft ze een vragenuurtje, doet ze aan naamlezen en geeft ze in haar praktijkruimte massages. Iris was als kind al helderziend, ze kon pijn wegnemen en ze zag overleden mensen. Ze staat liever niet zo in de belangstelling en is wat verlegen met de aandacht die ze nu krijgt.

Waarom vraag je geen geld?
‘Omdat ik iedereen de kans wil geven zich te laten behandelen. Geld mag geen belemmering zijn. Ik ben geboren met deze gave en daarmee kan ik veel voor mensen betekenen. Ik kan niet anders want het blijft maar stromen. Toen ik nog een praktijk had wilden sommige mensen me toch betalen. Ik zei dan dat ze maar een pak koffie mee moesten nemen. Ik hoef niet in geld betaald te worden, want ik word gelukkig als ik zie dat mijn behandelingen hebben geholpen. Dat mensen weer blij zijn en in hun kracht staan.’

Waarover moet het gaan?
‘Ik maak mensen bewust van wie ze zijn. De grootste kracht ben je zelf, maar vaak wordt dat vergeten. Ik herinner ze daaraan door ze te spiegelen. Ik maak de blokkades zichtbaar en hef ze op door contact te maken met hun innerlijk kind. Daar zit de sleutel tot heelheid. Het gevoel voor veiligheid en vertrouwen is vaak gekwetst en dat probeer ik te helen.’

Ga je niet te ver? Je bent heel veel uren bezig op destinyoflife.nl
‘Ja, ik ga te ver. Als ik aan het behandelen ben, bestaat er geen tijd meer. Het kan maar zo gebeuren dat ik al uren bezig ben zonder dat te beseffen. Daarom heb ik mijn man Leo gevraagd me te helpen. Hij roept me als ik te lang aan het werk ben. Dat is maar goed ook want ik heb een paar jaar geleden een burn-out gehad omdat ik te veel werkte. Ik ben toen gestopt met mijn praktijk maar dat hield ik niet lang vol. Via Facebook ben ik weer begonnen en daar geniet ik van.’

Kun je alles helen?
‘Nee, natuurlijk niet. Ik kan goed voelen waar de pijn of de blokkade zit, maar ik ben geen dokter. Ik stel nooit diagnoses en verwijs mensen door naar hun huisarts bij medische klachten die ik niet op kan lossen. Als ik zelf hulp nodig heb, ga ik naar een paar lieve collega’s die altijd voor me klaar staan.’

Werk je met gidsen?
‘Ja! Ik heb veel gidsen waarvan er twee heel belangrijk zijn. Zo is er Cervillia, een novice uit Engeland uit een vorig leven van mij. Ik zie haar als een grote blauwe bol van energie. Dan is er een man met zijn zoontje uit Engeland. Hij was een herder en kon zijn eigen zoon niet genezen met alternatieve behandelingen. Hij is bij me als ik mensen behandel. De gidsen komen als ik ze nodig heb. De aartsengel Uriël is er soms ook. Deze zie ik als geel licht dat in de kamer schijnt als hij er is.’

Iris werkt veel met allerlei kaarten. Geen tarot want daar heeft ze niks mee. Wel met Lenormandkaarten en het deck van Doreen Virtue. De beelden die ze op de kaarten ziet, combineert ze met de tekst in het bijbehorende boek en haar eigen wijsheid. Zo komt ze tot een antwoord op de vragen die haar gesteld worden. De boodschap blijft telkens dat ze haar cliënten bewust maakt van de kracht die ze in zich dragen.
Spiritualiteit kent vele vormen en is stof voor veel discussie. Alle spirituele stromingen hebben als kern boodschap liefde. Alles is daarop terug te voeren. Of je nu diep mystiek of intellectueel-spiritueel bent, dagelijks mediteert of met salie zwaait, het verlangen is telkens hetzelfde: liefde.
Iris heeft haar hele eigen manier om dat in de dagelijkse werkelijkheid te brengen. Ze laat de onvoorwaardelijke liefde volop stromen naar iedereen die dat wil. Ze kan niet anders. Iris heeft een groeiende groep mensen om haar heen die haar stuk voor stuk een warm hart toedragen. Het laten stromen van liefde … is dat niet waar het uiteindelijk allemaal over gaat?
Meer: www.destinyoflife.nl. Volg Koorddanser op Facebook en twitter (@Koorddanser).

Iris Leugten van destinyoflife.nl: ‘De grootste kracht ben je zelf, dat wordt vaak vergeten. Ik herinner ze daaraan…’Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest