Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

WORKSHOP ‘Workshop van Niks’ – 10 okt. 2013

/
/
/
359 Views

Durf je de leegte samen te ervaren?

Na vele try-out’s  wordt de nog steeds experimentele Workshop van Niks opnieuw georganiseerd op op 10 oktober 2012. Deze workshop gaat in principe nergens over en nergens heen. Dit principe maakt dat alles mogelijk is… dat alles open is… zo open als jij bent. In die openheid bij elkaar zijn zal iets niet-vooropgezets laten ontstaan, omdat er ruimte is voor álle mogelijke vormen, ideeën en intenties.

De ‘workshop van niks’ laat je ervaren hoe het is te beginnen bij je eigen openheid en niks, en gaandeweg te zien wat niks, openheid en verwachtingloosheid doet. Naast heel veel niks, verrassende wendingen en je meegebrachte intenties (en d’r is wel thee en koffie). Neem dus mee wat goed voelt, want alles is goed, niks is slecht.

Wie: degene die niks aandurft. Wat: een dag niks. Waar: Kasteel Stoutenburg in Hoevelaken. Wanneer: 10 oktober 2013. Waarom: zomaar. Hoe: met niks. Hoe duur: niks (vrijwillige bijdrage, richtprijs € 30 onkostenvergoeding, zelf lunch meenemen).

“Alles is niks, niks is te gek, niks moet, niks werkt”

Wel even reserveren svp, dan krijg je gelijk uitvoeriger info gemaild: nikswerkt@euronet.nl.

 

 

 


Tags:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest