Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

David Wolfe: kun je met voeding je geest beïnvloeden?

/
/
/
473 Views

In Koorddanser editie 302 kun je lezen over energie, voeding en spiritualiteit door de ogen van David Wolfe, raw food pionier en autoriteit op het gebied van gezondheid, voeding en ‘having the best day ever’. Kun je met de juiste voeding je geest beïnvloeden? Volgens Wolfe is daar geen twijfel over mogelijk:

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest