Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Diana Hendriks, kindermedium

/
/
/
511 Views

Ze ‘tunet’ in op de kinderziel en schrijft met automatisch schrift op wat er schort. Ze is 44 jaar, woont samen met man, hond en kippen in een jarendertighuisje in het nabij Deventer gelegen  Schalkhaar.

Wat doe je voor werk?
‘Ik werk als (kinder)medium. Hierbij stem ik me op zielsniveau af op kindertjes, die me via automatisch schrift vertellen wat er schort. Dit doe ik op afstand, zodat de kinderen fijn in hun leefomgeving kunnen blijven en voor ouders de afstand geen bezwaar is. Zo help ik kinderen van 0 tot 20 jaar met slaap-,  school-, sociale, huiselijke en gedragsproblemen en ook (verstandelijk) beperkte kinderen die zich verbaal niet goed kunnen uiten. Uiteraard doe ik dit ook voor volwassen mensen. Ik ben tevens de ‘spreekbuis’ tussen de aanstaande mama en de baby in de buik: prenatale communicatie. Zo leren ouder en kind elkaar al voor de geboorte kennen en wordt de kleine voorbereid op de bevalling. Dit gaat ook op afstand. Ik geef met regelmaat workshops in automatisch schrijven en ik geef privé readings.’

Wat is je levensmotto?
‘Leef! Beperk jezelf niet, in geen enkel opzicht. Denk out of the box en geniet!’

Wat is je diepste overtuiging?
‘Dat je zelf verantwoordelijk bent voor iedere stap in je eigen leven.’

Vertel iets over je eigen ziel…
‘Twee jaar geleden ben ik thuis mogen komen in mijn ziel. Een hele bijzondere ervaring. Dit is terug te lezen in mijn boek ‘Leid me… als ik luisteren wil!’  Zo dichtbij mezelf komen… zo dichtbij…’

Welk boek ben je aan het lezen of heb je het laatst uitgelezen, en waarover ging het?
‘Het Uur van de Engelen. Een verhaal over de mensheid en de engelen, geschiedenis, kerkgemeenschap, dood en verraad.’

Moeten anderen het boek ook lezen? En waarom?
‘Ik vind het een intrigerend boek, maar het is een dikke pil van ruim 500 pagina’s. Daar moet je van houden. Het heeft totaal niets te maken met de schoonheid van engelen, zoals we er nu vaak naar kijken.’

Wat ben je momenteel over jezelf aan het leren?
‘Een terugkerend gebeuren: dat ik alleen vooruit kan komen als ik doorwandel. Anders niet.’

Noem een heel gelukkig moment in je leven.
‘Eentje maar? Het leven hangt van gelukkige momenten aan elkaar. Ze ervaren, dat is de kunst.’

Hoe ziet God er uit?
‘Kijk maar om je heen! Dan zie je het! In iedereen en alles.’

Wat wil je graag aan mensen om je heen meegeven?
‘Dat iedere beperking en daardoor dus ook ieder groei uit jezelf vandaan komt. Kijk verder, leef intenser, gebruik al je zintuigen en je innerlijke gevoel. Blijf altijd bij jezelf en sta jezelf toe te groeien!

Geef jezelf dat cadeau, iedere dag weer.’

Diana Hendriks schreef ‘Kristal Momentjes’ en ‘Leid me…als ik luisteren wil!’ Spiritueel en voor innerlijke groei. Boek nummer drie is in wording. Meer: www.delemniscaat.nl, diana@delemniscaat.nl, http://vanuitdekern.blogspot.com/.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest