Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Rauwe tomatensoep

/
/
/
590 Views

Rauwe tomatensoep

Rawfoodies verwarmen hun eten niet om alle energetische bestanddelen erin zo heel mogelijk te laten zijn. Vies? Welnee, je krijgt er juist een enorme energieboost van! Probeer de (jawel koude) tomatensoep eens.

Ingrediënten voor 2 koppen (biologisch natuurlijk):

 • 4 (biologische) tomaten
 • 1 rode paprika
 • handvol gedroogde tomaten
 • bosje verse basilicum
 • olijfolie
 • zout

Bereiden:

Snijd de tomaten, de paprika en de gedroogde tomaten in kleinere stukken. Mik de boel in de blender, wat water erbij, dan de verse basilicum, scheut olijfolie en zout naar smaak. Blender aanzetten en eventueel wat water toevoegen tot een smeuïge dikke ‘soep’ ontstaat. Klaar is kees.

Optie:

Doe er een sliert witte cashewnotencream bovenop, eventueel wat rauwe avocadosnippers.

Cashewnotencream maak je door cashewnoten met zeezout, knoflook en olijfolie in de blender fijn te malen.

Met een basilicumblaadje erbovenop tot slot, ziet het er ook nog leuk uit.

Met dank aan rawfoodie Amy Rachelle, zie www.amyrachelle.com.Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest