Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Eigentijds Festival komt terug, 25e editie – 7-10 juni 2019

/
/
/
365 Views

Het Eigentijds Festival komt terug op 7-10 juni in Vierhouten voor de 25e editie

De organisatie maakte dit eind augustus bekend. “Sinds we het Eigentijds Festival tot grote tevredenheid op de terreinen van Ecolonie in Frankrijk houden, krijgen we heel vaak het verzoek dit toch nog eens in Vierhouten te doen, omdat velen niet in de gelegenheid zijn om een week buiten het vakantieseizoen naar het festival te komen. Aan dat verzoek willen wij volgend jaar graag voldoen wanneer we ons 25 jarig jubileum vieren.

Er was echter één maar. “We weten niet of er na al die jaren voldoende belangstelling voor is. En aangezien we het terrein en de accommodaties daar vroegtijdig moeten huren willen we in die keuze geen risico nemen. Gelukkig heeft de Paasheuvelgroep hierin meegedacht – zij willen ons graag opnieuw ontvangen – en ons de gelegenheid gegeven ons definitieve besluit medio oktober te nemen.

Dit biedt ons de mogelijkheid om via een voorinschrijving te onderzoeken of die verwachte belangstelling er ook definitief is. Om zeker te weten dat het festival door kan gaan willen wij kunnen rekenen op 400 voorinschrijvingen. Daarom ook aan iedereen de oproep om ‘de moeder aller spirituele festivals’ onder de aandacht te brengen via ‘social media’ of anderszins. Wij zien er naar uit om net als vroeger, weer samen met zielsverwanten vier dagen een explosie van liefdesenergie te beleven; om intens te genieten van het leven, zoals het ook kan zijn. Om in Vierhouten onze verjaardag, ons jubileum te vieren.

Intussen is dat aantal ruimschoots gehaald en gaat dat al ouderwets richtng de 800.

Wat is nieuw?

“Het festival zal niet meer zo groot worden als vroeger. Wij willen gaan tot ongeveer 800 volwassenen en 100 kinderen. Houd er dus rekening mee: vol = vol. Een goede tweede reden om je nu al via de voorinschrijving te verzekeren van deelname.”

Wanneer?

Het festival wordt gehouden in het pinksterweekend van vrijdagmiddag 7 juni t/m maandagmiddag 10 juni 2019. Iets korter dan vorige edities.

Meer info en inschrijven: www.eigentijdsfestival.nl.


Tags:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest