Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bijzondere vertoningen op zevende Boeddhistisch Film Festival

/
/
/
414 Views

Zaterdag 6 en zondag 7 oktober a.s. vindt in het Eye Film Instituut in Amsterdam het zevende Buddhist Film Festival Europe plaats. In samenwerking met Camera Japan worden vrijdag 5 oktober bovendien twee films vertoond in LantarenVenster in Rotterdam. Op het festival draaien films uit Japan, Tibet en Nederland.

Het thema van het Buddhist Film Festival Europe 2012 is ‘Turning Point’. De openingsfilm is Yangsi: Reïncarnatie is slechts het begin. Andere hoogtepunten zijn lezingen van komiek en filosoof Paul Smit over Verlichting voor luie mensen en van de keynotespreker, de fotograaf, wetenschapper en bestsellerauteur Matthieu Ricard.

Voor meer informatie over de films, andere programma-onderdelen en kaartverkoop: www.bffe.org

 


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest