Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Cursussen over liefde en je horoscoop

/
/
/
4 Views

Cursus JE STAMBOOM EN ASTROLOGIE 

Wat is jouw familieverhaal? We zetten je stamboom op en kijken hoe je vanuit de astrologie je familie-energie kunt duiden. Welke voorouders zijn belangrijk? Wat erf je, wat laat je na?

De horoscopen van je voorouders en systemisch werken met familie energie. Start dinsdag 10 september 2024 

Cursus MEDICIJNWIEL EN HUIZENCIRKEL

Werken met de ‘spirit of nature’ – leven en werken met het sjamanistische Zonnewiel en de helende kwaliteiten van de vier richtingen. De huizencirkel is in wezen een sjamanistisch medicijnwiel. In traditionele culturen hebben de windrichtingen of huizen een eigen ziel, een eigen bewustzijn waarmee je kunt leren communiceren. Door dit in praktijk te brengen krijg je dieper en breder perspectief op de werking van astrologie. Start dinsdag 15 oktober 2024

Cursus ‘LIEFDE EN VERLIEFDHEID in je horoscoop’

De Maan is je Muze en dus je inspiratiebron als het over de liefde gaat en de romantische kant van je leven. We kijken naar liefde en verliefdheid en dus naar dating en relatievorming. Start dinsdag 19 november 2024 – 10 december 2024

Docent: Jan de Graaf.

Meer info www.inspiratiesite.nl en opgeven: jang@inspiratiesite.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest