Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bloesemremedies en het DNA Licht

/
/
/
13 Views

Een heel bijzondere nieuwe bloesemremedie is het DNA Licht. Het is een combinatie die bestaat uit de Ziels DNA, de Zielerust en het Witte Bosvogeltje.

In een tijd waarin er grote verschillen en opvattingen zijn over wat er momenteel gaande is in de wereld, is dit een welkome aanvulling. Vooral voor degenen die niet meer weten hoe ze hun mening, hoe ze denken en waarin ze in geloven naar buiten kunnen brengen. Er is een groep mensen die ervan overtuigd is dat het rijk, de bestuurders en machthebbers het beste met de mensheid voor heeft.

Aan de andere kant is er de groep die niet meer gelooft in wat de media en de machthebbers vertellen en er van overtuigd is dat er een heel ander spel wordt gespeeld, waarvan men niet weet of die bedoelingen wel goed zijn. Over beide zienswijzen is natuurlijk makkelijk een oordeel te vellen, maar wat je niet bewust bent kun je ook niet zien. De originele indianen van America konden in eerste instantie de schepen ook niet zien die de eerste keer bij de Amerikaanse kust aankwamen.

Krachtige bloesemremedie

Een mening is dan ook niet goed of slecht, maar de vraag is hoe je iemand kunt veranderen vanuit het bewustzijn, zonder woorden te gebruiken. Dit was het uitgangspunt vanwaar we zijn gaan denken over een bloesemremedie die zorgt dat je zonder woorden toch de ander kunt bereiken. Aangezien de ander ook een reflectie is van jezelf, moet er door een verandering in jezelf ook een nieuw contact mogelijk zijn. Zijn er echter nog blokkeringen in je innerlijk aanwezig, dan zullen deze blokkeringen de communicatie tegenhouden, het maakt niet uit of deze blokkeringen zijn ontstaan door vaccinatie of al eeuwen in het bewustzijn liggen te slapen.

Het DNA Licht is dan ook een enorm krachtige bloesemremedie uit de DNA-serie en je kunt het zien als een vervolg van de kosmische terugreis naar de bron. Het DNA Licht overstijgt het persoonlijke en integreert je hoogste kwaliteit met de diepste kern van de aarde en laat je jouw universele kwaliteiten naar buiten brengen.

Je wordt een boodschapper van het Licht en je gaat dit ook uitstralen. Jij brengt de Nieuwe Aarde in het hier en nu, daar hoef je niets voor te doen, de frequentie van liefde integreer je vanzelf in je omgeving.

DNA Licht

De werking van het DNA Licht lijkt op die van een krachtige vuurtoren, eerst werpt ze haar licht tot op celniveau, waar ze de diep verborgen onaangeroerde emoties beschijnt. Dit kan een ontlading, een zuivering en/of een heling geven en zo kan het donker in het licht opgaan.

De nog diep verborgen eeuwenoude emoties of nieuwe blokkeringen worden beschenen, waardoor een inzicht en acceptatie ontstaat van deze oude ervaringen en nieuwe beproevingen. De diepe onverwerkte thema’s, die te maken hebben met de angst rondom donker en licht, die nog niet zijn opgeschoond, kunnen worden los gelaten, waarna de vuurtoren haar Licht in vertrouwen en zonder negatieve reflectie naar buiten kan laten schijnen. Kwetsbaar maar sterk. Gaan staan waar het nodig is en de moed hebben dat te doen wat een ander niet durft.

De DNA Licht remedie zorgt voor een krachtige, energetische activatie van het hart, de ziel en het derde oog. Vergelijkbaar met de Leeuwenpoort, die ieder jaar op 8 augustus open gaat, waarbij de zon en Sirius zorgen voor een verhoogd kosmisch licht tussen de spirituele en fysieke dimensies. Er wordt door het DNA Licht nieuwe lichtinformatie en inspiratie toegevoegd aan de planeet, en die stroomt ook door in jou, je hart en je ziel en je hele omgeving, hoe beperkt die er ook uit kan zien. Jij bent de boodschapper van het Licht en straalt dit ook uit. Jij brengt het Licht in het hier en nu daar hoef je niets voor te doen, de frequentie van liefde integreer je vanzelf in je omgeving.

Wanneer je de DNA Licht remedie wilt gaan gebruiken is het belangrijk om eerst een aantal weken te beginnen met het innemen van de Nieuwe Aarde remedie – deze her-opent de verbinding met de bron. Daarna ga je de de Ziels DNA remedie gebruiken, die her-eniging met de bron tot stand brengt en vervolgens de DNA Licht remedie, die voor de integratie van het bronlicht zorgt. Door de remedies in deze volgorde te gebruiken vindt her-innering en her-kenning van het licht van de bron in het innerlijke zelf plaats.

Ziels DNA

Ziels DNS

De Ziels DNA is een van de remedies (samen met de Zielerust en het Witte Bosvogeltje) waar het DNA Licht uit bestaat. De Ziels DNA zelf bestaat echter weer uit een combinatie van 3 bloesemremedies: De Nieuwe Aarde, de Immuun Vitaal Support en de Zielsvrijheid. De Ziels DNA is een levenselixer dat je weer verbindt met je primaire levenskwaliteiten. Een verbinding die je weer terug brengt naar je positieve ervaringen uit dit leven en andere levens. Belangrijk wanneer je de bloesemremedie van De Nieuwe Aarde hebt gebruikt, maar nog niet alle oorspronkelijke verbindingen zijn hersteld, zal deze de verfijningen in je lichaam verder herstellen. Het gevoel komt weer terug, de reuk, de smaak, alles wat ervoor zorgt dat je je weer een compleet mens voelt. De Nieuwe Aarde bevordert het herstel van je DNA en is een elixer voor je energie. Wanneer je verbinding met jezelf is verbroken, geblokkeerd of verstoord, herstelt de Nieuwe Aarde remedie je verbinding met je Goddelijke zelf. Een verbinding die Universeel is en verder gaat dan je oorspronkelijke verbinding met jezelf die je vanaf je geboorte bezit. Om je aardse beperkingen te kunnen loslaten. De Zielsvrijheid geeft je de vrijheid om er te zijn vanuit je ziel. Ze geeft je de vrijheid om volledig neer te zetten wie je bent. De verplichtingen die diepgeworteld zitten, loslaten en vertrouwen dat jij alle vrijheid hebt die je jezelf geeft. De Immuun Vitaal Support is voor de ondersteuning van het immuunsysteem wanneer je veel last hebt van negatieve beïnvloeding, negatieve omgevingen en straling. Deze remedie haalt je uit de strijd en zorgt ervoor dat je het negatieve om kunt zetten in zachtheid en liefde en helpt je met het loslaten van oud trauma.

Zielerust

De andere remedie in het DNA Licht is de Zielerust. Deze bestaat ook weer uit een combinatie van remedies en werkt op het ontspannen en het loslaten. Ze zorgt voor een veilige ruimte waarin je je ziel volledig tot uitdrukking kunt laten komen. Wanneer de verbinding met je ziel wordt verstoord, zorgt de Zielerust ervoor dat het licht van de ziel kan ontvangen, waardoor je weer verbinding kunt maken met jezelf en daardoor weer richting en plezier krijgt in het leven. Het Witte Bosvogeltje helpt je met het bewaken van je grens, in kwetsbaarheid maar met volledig vertrouwen in het hogere, waardoor je je volledig je kunt verbinden met je taak. Opkomen waarvoor jij vindt dat het nodig is, ongeacht de gevaren.  Ze geeft je de moed om datgene te doen wat een ander niet durft. Je eigen weg vinden naar het licht en deze vol trots bewandelen. De controle en de regie loslaten, loskomen van je oude gewoontes en patronen en je laten leiden door de zuiverheid van je hart en je gevoel, gedragen en begeleid door Moeder natuur op weg naar een mooie nieuwe aarde.  

Samen met deze remedies wordt de licht instroom vanuit de bron versterkt en wordt het krachtig verankerd in het innerlijk bewustzijn, het energetisch hart en moeder aarde.

Bekijk de Oersterk Podcast 101 met Richard de Leth en Bram over de bloesemremedies en bewustzijn en de Podcast met Kees van Rengs bij Cafe Weltschmertz Next.

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

www.farfalla.nl


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest