Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zomerschool Theosofische Vereniging, Naarden, 7-11 juni ’24

/
/
/
12 Views

Vrijdag 7 t/m dinsdag 11 juni 2024 wordt in Naarden de Nederlandse zomerschool van de Theosofische Vereniging georganiseerd met het thema: ‘Spiritualiteit in deze tijd’. Nooit eerder is het aantal impulsen dat op ons afkomt zo groot geweest. Nooit eerder beschikten we over zo veel informatie via de diverse media over politiek, wetenschap, filosofie, et cetera. We worden hierdoor dagelijks uitgedaagd, ook door al het verontrustende nieuws nationaal en internationaal waar we dagelijks aan blootgesteld worden, en wat we aanvoelen als een uitdaging, iets wat een ethisch en spiritueel antwoord van ons verlangt.

Tijdens deze zomerschool willen we samen onderzoeken hoe spiritualiteit een bijdrage kan leveren om antwoorden te vinden op deze uitdagingen.

De zomerschool presenteert in de ochtenden korte inleidingen, en in de middag kunnen de deelnemers een keuze maken uit een aantal workshops. Via deze link tref je een uitgebreide beschrijving van het programma https://www.theosofie.nl/wp-content/uploads/2024/03/Zomerschool-juni-2024-def.pdf.

De zomerschool vindt plaats op het Internationaal Theosofisch Centrum (ITC) in Naarden. Een prachtige plek!

Inschrijven is noodzakelijk, het aantal overnachtingsmogelijkheden is beperkt. Voor kampeerders geldt geen beperking met betrekking tot aantal inschrijvingen, dus kamperen op ons mooie terrein is warm aanbevolen!

Inschrijven kan door het inschrijfformulier met informatie over overnachtingsmogelijkheden, maaltijden, kosten en betalingen.

Hier tref je het inschrijfformulier https://www.theosofie.nl/2024/zomerschool-spiritualiteit-in-deze-tijd-itc-naarden-7-juni-t-m-11-juni-2024/

De zomerschool is gratis voor studenten op vertoon van studentenpas. Je kunt per dag inschrijven en van tevoren de maaltijden bestellen. Ter plekke (vegetarische) maaltijden bestellen is niet mogelijk, dan is het noodzakelijk om eigen lunch en avondmaaltijd mee te nemen.

Meer informatie over de Theosofische Vereniging tref je via de website: www.theosofie.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest