Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Tantra Festival 2024, 25 mei, Bussum

/
/
/
9 Views

Heb je zin in een heerlijke dag afwisselende tantra workshops, ervaren van contact en liefdevolle verbinding, mensen ontmoeten en lekker eten? Op 25 mei is het Tantra Festival 2024 in Bussum.

Ben jij nieuw en nieuwsgierig naar verschillende vormen van tantra? Of heb je al veel ervaring met tantra en wil je verdieping? Kom dan naar ons tantra festival. Een festival is bij ons altijd ontmoeten en genieten én ook verdieping en betekenis. Thema van dit festival: tantrisch genieten.

Zaterdag 25 mei 2024, 10:00 uur-21:00 uur, Heart to Heart, Bussum.

Meer informatie: www.tantratraining.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest