Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Reizen door je binnenhemel – Met astroloog Jan de Graaf

/
/
/
18 Views

Je binnenhemel is vlakbij en immens groot. Een leven is haast te kort om alles te bereizen wat daar te ontdekken valt. Je hebt voor de reis ook een kaart nodig, een kaart van hemel en aarde. Dat is je geboorte horoscoop, die vol staat met allerlei mogelijkheden en belevingen, levenspaden en uitdagingen.

Ik heb een aantal avontuurlijke cursussen voorbereid, excursies eigenlijk, om je binnenwereld te verkennen.

Verliefd

Cursus ‘LIEFDE EN VERLIEFDHEID in je horoscoop’

De Maan is je Muze en dus je inspiratiebron als het over de liefde gaat en de romantische kant van je leven. We kijken naar liefde en verliefdheid en dus naar dating en relatievorming. Start 16 januari 2024

Cursus JE STAMBOOM EN ASTROLOGIE 

Stamboom

Wat is jouw familieverhaal? We zetten je stamboom op en kijken hoe je vanuit de astrologie je familie-energie kunt duiden. Welke voorouders zijn belangrijk? Wat erf je, wat laat je na?

De horoscopen van je voorouders en systemisch werken met familie energie. Start 20 februari 2024 

Cursus MEDICIJNWIEL EN HUIZENCIRKEL

Werken met de ‘spirit of nature’ – leven en werken met het sjamanistische Zonnewiel en de helende kwaliteiten van de vier richtingen. De huizencirkel is in wezen een sjamanistisch medicijnwiel. In traditionele culturen hebben de windrichtingen of huizen een eigen ziel, een eigen bewustzijn waarmee je kunt leren communiceren. Door dit in praktijk te brengen krijg je dieper en breder perspectief op de werking van astrologie. Start 19 maart 2024.

Jan de Graaf is astroloog en verzorgt deze cursussen.

Info en reserveren: http://www.inspiratiesite.nl/index.php?p=1_3_Lessen


Tags:
Meer van:

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest