Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zenmeester Haemin Sunim komt naar Amsterdam 4 november

/
/
/
14 Views
‘Dingen die hoop geven’ van Haenim Sunim

De wereldberoemde zenmeester Haemin Sunim komt op 4 november naar Nederland voor zijn nieuwste boek Dingen die je hoop geven!

Zijn debuut Dingen die je alleen ziet als je er de tijd voor neemt brak een record: nog nooit stond een boek zo lang in de Nederlandse bestsellerlijst. De wereldberoemde monnik Haemin Sunim geeft een moderne draai aan het boeddhisme. Zijn langverwachte nieuwe boek heeft als thema het omgaan met tegenslagen.

Maak kennis met de inzichten en adviezen van de inspirerende boeddhistische leermeester Haemin Sunim voor het omgaan met tegenslagen. Of het nu gaat om het kwijtraken van een baan, het beëindigen van een relatie, het krijgen van een nare diagnose of een andere onverwachte tegenvaller, het leven verloopt niet altijd zoals we willen. Tegenslag hoort nu eenmaal bij het leven, maar in dit boek vind je troost wanneer je die het hardst nodig hebt.

In Dingen die je hoop geven deelt Haemin Sunim heldere en krachtige wijsheden om moeilijke tijden te doorstaan en die te leren accepteren. Zo kun je beter omgaan met perfectionisme en verwachtingen van buitenaf. Gun jezelf meer tijd voor rust en zelfreflectie.

Op zaterdag 4 november om 16.00 uur wordt hij geïnterviewd door journalist, interviewer en schrijfster Mischa Blok in de Oude Lutherse Kerk te Amsterdam.

Daarna volgen vragen uit de zaal en signeren, meet & greet.

Meer informatie en reserveren: https://spui25.nl/programma/dingen-die-je-hoop-geven-met-haemin-sunim


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest