Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jaartraining Bostochten: natuurlijk leven – Zeist, va 2 okt.

/
/
/
14 Views

Van 2 oktober 2023 tot en met 18 september 2024 een jaartraining met Jeroen Heindijk van Bostochten in 12 dagen waarbij we voorbij gaan aan het denken; begrijpen dat we de wereld niet kunnen bedenken en al helemaal dat het denken de wereld niet beter of mooier maakt. In deze jaartraining leer je een natuurlijker ritme in je leven te integreren. Meer grip op of begrip van jouw natuurlijke leven!

De Bostochten Jaartraining brengt je voorbij de logisch denkende wereld naar een diepere laag in jezelf. Het is mijn passie om jou te begeleiden om te staan in wie jij bent. Ongeacht of het waait, de regen op je neerstort of een stralende zon op je schijnt. In de training ervaar je hoe het bos jou steunt een vollediger en natuurlijker mens te zijn. Deze jaartraining is alweer de 25e editie sinds ik in 1997 de eerste jaartraining gaf. Het bos waar deze training plaatsvindt is als een tweede thuis voor mij. Ik ben dankbaar voor de samenwerking met de bomen die al jaren betrokken zijn bij de vele cursisten die jou voor zijn gegaan.

Inhoud jaartraining

De bomen leven ons prachtig voor hoe we weer terug kunnen komen bij ons natuurlijke zelf. Bomen zijn altijd bezig met het innemen van hun eigen plek en deze te verrijken. Hoe mooi: de manier waarop de boom zichzelf waardig staande houdt en zijn plaats vult met zijn aanwezigheid en kleur. En tegelijkertijd een thuis biedt voor zo ontzettend veel schepsels, door de koelte, beschutting en voeding die het geeft.

De jaartraining is geen doorsnee natuurcursus. Ook al bezit ik kennis op het gebied van bos- en landgoed beheer en werk ik samen met boswachters en bosbeheerders, dit is niet waar de cursus op gericht is. De focus ligt op de bomen en het bos zien in een dieper wezenlijker laag. Misschien wel de magische wereld van de bomen.

Tijdens de training zul je het bos in alle facetten ervaren. In de herfst verzamelt het bos de kracht om in overgave de kou, regen en wind waardig te trotseren. In de winter bereidt het zich innerlijk voor om weer hernieuwd tot leven te komen. Het leven ontvouwt zich zacht en groeit in het voorjaar. En dan, in de zomer komt het bos tot volledige expressie! En telkens weer zien we het eeuwenoude vertrouwen van de bomen in de overgave aan het leven. Hoe verhoud jij je hiertoe? Waar liggen wensen, verlangens, nieuwe wegen?

De boom spiegelt jou. Hoe kun je leven met meer vertrouwen in alles dat zich aandient?

Regelmatig komt het voor dat een deelnemer een bepaald thema tegenkomt, of meebrengt in de training. Hier is alle ruimte voor om daaraan te werken. De bomen spiegelen wat zich in je dagelijkse leven afspeelt: van je werk tot wie je bent, van wonen tot relaties. In essentie gaat de training over de ervaring die je opdoet met de bomen. Na de cursus zul je nooit meer hetzelfde door een bos lopen. En mijn wens is dat jij in contact bent gekomen met een wezenlijk deel in jezelf, en dat je dat contact de rest van je leven met je mee zult nemen.

Wanneer jaartraining Bostochten?

Op maandagen

2 + 23 oktober 2023

13 november 2023

27 december 2023
5 februari 2024

25 maart 2024

29 april 2024

23 mei 2024

10 juni 2024

2 september 2024
18 september 2024

Wees welkom!

Jeroen Heijndijk

Info en reserveren

Lees ook het interview met Jeroen op deze site.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest