Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bloesemremedie De Nieuwe Aarde: zielskwaliteiten herinneren

/
/
/
246 Views

Enkele jaren geleden, voor de pandemie, ontstond er een poort die uitzicht had op de Nieuwe Aarde. Een planeet vanuit een andere dimensie, een plaats waar sommige overledenen die spiritueel waren naar toe gingen. daaruit is de bloesemremedie De Nieuwe Aarde ontstaan.

De Nieuwe Aarde-poort

Via de poort vonden ontmoetingen plaats met geliefden, waarbij de overledenen doorgaven dat het de mooiste plaats is die je je maar kunt voorstellen. Ook degene die geboren wilden worden maakten contact met de moeder. Het is een plaats zonder alle aardse beperkingen en met de volledige vrijheid om te zijn wie je bent.

Bij de verschillende afstemmingen, ook met groepen, was er een onvoorstelbare zachte Liefde te voelen en het was bovendien waarneembaar dat deze Liefde in de aarde begon te integreren.

Bloesemremedie

Na enkele jaren van veel afstemmingen en het maken van verbindingen met de De Nieuwe Aarde, werd het tijd om er een bloesemremedie van te maken. Alleen ging dit niet vanzelf, er moesten nog codes worden ontcijferd en verbindingen met andere wezens en universele gebieden gemaakt worden. Uiteindelijk is de remedie gemaakt van 15 edelstenen, de energie van de poort, met daarbij het water van onder andere de Chalice Well. De remedie helpt met het maken van een verbinding met de energie van De Nieuwe Aarde, om van daaruit je aardse beperkingen te kunnen loslaten. Ze geeft je de vrijheid om neer te zetten wie je bent en maakt een verbinding met je universele DNA.

De bloesemremedie van De Nieuwe Aarde bevordert dan ook het herstel van je DNA. Er ontstaat door deze nieuwe verbinding een verhoging van je trilling, een zielsverbinding met het hogere, waardoor je datgene kunt loslaten wat niet bij je hoort. Een zielsverbinding die er voor zorgt dat je je niet meer laat beperken door fysieke belemmeringen, maar een opening geeft om het hoogste vanuit het universum te integreren. De aarde als je thuis integreren met al je kwaliteiten die je nog niet hebt gemanifesteerd.

Levenselixer

De kleine De nieuwe Aarde-poort

De bloesemremedie van De Nieuwe Aarde werkt als een levenselixer. Ze ondersteunt echter niet alleen je vitaliteit en kracht maar geeft je ook rust, ontspanning en een meditatief gevoel van zijn. Wanneer je verbinding met jezelf is verbroken, geblokkeerd of verstoord, herstelt De Nieuwe Aarde remedie je verbinding met het Goddelijk Zelf. Een verbinding die Universeel is en verder gaat dan de oorspronkelijke verbinding die je vanaf je geboorte bezit. Ze versterkt het contact met je hoogste Bron, de kern van je bestaan. Een bestaan in vrijheid, voorbij fysieke beperkingen en/of klachten die kunnen zijn ontstaan door de verstoring van je DNA dat bijvoorbeeld veroorzaakt kan zijn door vaccinaties en/of ziektes. Ze herstelt je levenskracht, je zijn, door een volledige verbinding met het hoogst mogelijke Universele, de eenheid van de Goddelijke Vader en Goddelijke Moeder, de Scheppers van het bestaan.

De Nieuwe Aarde remedie (DNA) zit bomvol coderingen (vanuit Mu-Lemurië-Atlantis-Egypte-Galactisch) om de Nieuwe Aarde in en om je heen te activeren.

Als een drietrapsraket

Bloesemremedie De Nieuwe Aarde heeft energie van 15 verschillende edelstenen.

Het werkt als een soort drietrapsraket: Eerst worden oude patronen / overtuigingen / contracten etc. losgetrild, vervolgens ontwaken de persoonlijke coderingen in het DNA die aansluiting geven op het Nieuwe Aarde raster (het oerveld, nulpunt, de oorsprong) en als laatste herinner je je zielskwaliteiten die je hebt meegenomen om gezamenlijk de Nieuwe Aarde te vormen. Deze zielskwaliteiten kunnen al van levens terug zijn en door de ziel meegenomen zijn naar dit leven, om nu samen te smelten, zodat je je Goddelijke Oorsprong kunt gaan herinneren. Alsof ieder leven een puzzelstukje bevatte en de puzzel nu eindelijk compleet gelegd mag worden en hierdoor het gevoel van ‘ontwaken’ ontstaat. Je kunt het grotere geheel gaan zien, uit de matrix stappen, terug naar de eenheid, de onvoorwaardelijke liefde van de oerbron. Beperkingen en verstrikkingen vallen weg, ook vanuit voorouderlijke lijnen, zodat de onderliggende kwaliteit weer mag gaan stromen in het nu. Herstel van eigen kracht, gesteund door voorouderlijke kracht. En dit alles vanuit een onnoemelijke zachtheid; geen strijd meer. Een herstel van de Goddelijke Moeder en de Oermoeder, waardoor de mannelijke dominantie naar de achtergrond verdwijnt en een nieuw evenwicht wordt gevonden. Dit evenwicht is nodig om het ware potentieel van de mensheid te ontsluiten, de Goddelijke scheppende kracht in onszelf, het ontwaken van ons Goddelijke DNA: een directe verbinding met de oerbron en het oer bewustzijn van Moeder Aarde. Het brengt je terug naar je oorspronkelijk basis, je oorsprong, de ervaring van al je levens, die is opgeslagen in je DNA. Je beperkingen loslaten en datgene ontwikkelen waar je blij en gelukkig van wordt. Heling, liefde, speelsheid en zachtheid tot in je diepste wortels.

Heliodoor

De bloesemremedie De Nieuwe Aarde bestaat uit de edelstenen: Shiva Lingam, Black Stone, Heliodoor, Basalt, Amethist trapezium, Bergkristal, Dodecaëder, Fuchsiet in kwarts, Bariet, Fluoriet, Ganesha Aventurijn, Vera Cruz Amethist, Shungite, Bergkristal Geode, Zeolite en de krachtplaats met verbindingen tussen verschillende werelden, dimensies, wezens, dieren en andere krachtplaatsen, die te maken hebben met het begin van het ontstaan.

Enkele ervaringen:

Dhr. J:K.  Ik ben onbeschrijflijk blij met de nieuwe remedie. Na 2 jaar en 3 maanden is mijn energie eindelijk terug. Nadat ik de remedie 10 dagen heb gebruikt ging het beter.

Daarna was er een wisselend beeld. Nu na 3 weken wordt het energieniveau stabiel.  

Gedachten zijn nu helder en mijn concentratie is uitstekend. Slapen gaat beter. Overdag ben ik uitgerust en ik ben ’s middags niet meer zo moe. Ik doe het rustig aan omdat ik voel dat ik nog niet helemaal hersteld ben. Mijn reuk en smaak is iets verbeterd dit ervaar ik sinds enkele dagen. Ik luister weer naar muziek zonder dat ik dit “rommelig” vind klinken.

Vergadering of met meerdere mensen samen zijn heb ik gisteren voor de eerste keer kunnen volhouden.

Zoals ik het nu ervaar zie ik een fijne toekomst weer helemaal terugkomen dankzij de Remedie in combinatie met de celzouten van het immuun vitaal mengsel.

Bedankt voor de liefdevolle zorgen.

Warme groeten van een oh zo dankbare J.

Mevr. M. : Allereest bedankt dat ik deze remedie mocht ontvangen. Wat me als eerste opviel is, zodra ik dit flesje vastpak, dat er een rust en blijdschap komt die ik nog niet eerder zo heb gevoeld. Ik sta meteen vast op de grond en de energie komt vanuit de lucht in mijn hoofd en gaat door het hele lichaam. Het is letterlijk alsof ik in een nieuw lichaam zit.

Mijn geest is helder en mijn energie is terug. Ik slaap beter, ben niet meer moe, kan beter nadenken en ik zie de wereld duidelijker. Nog niet eerder in mijn leven heb ik een remedie gehad die zo krachtig is. Zo blij met jullie remedie!

Zie ook de Oersterk Podcast 101 met Richard de Leth en Bram over bewustzijn en de bloesemremedies zoals bloesemremedie De Nieuwe Aarde en de Podcast met Kees van Rengs bij Café Weltschmertz Next.   

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

POSTBUS  6139

5960 AC HORST, NL.

TEL: 077 – 2300011

FAX: 077- 3987827

E-mail: info@bloesemremedies.com

Webwinkel en website: www.bloesemremedies.com

www.facebook.com/bloesemremedies

http://farfalla.nl

www.bach-bloesems.nl

Bezoekadres: Winkel De 3Vrouwen

St. Jansstraat 5

5964 AA Horst – Meterik

Tel: 077 – 2300015

Internet: www.de3vrouwen.nl.

Openingstijden fysieke winkel:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

De winkel is op zondag en maandag gesloten.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest