Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

De hemel in je handen – Lisette Thooft

/
/
/
135 Views

Mijn laatste boek De hemel in je handen gaat over toegang krijgen tot onder- en bovenbewuste gebieden. En dit jaar geef ik er middagworkshops over.

Wat gaan we doen? We vormen een veld van levende aandacht en in dat veld is het makkelijker om open te gaan, open te staan voor wat er uit de diepte gehoord en gezien wil worden, en om het te delen in de veilige groep.

Zondagmiddagen van 13.30 tot 17.00 uur, in mijn praktijkruimte Heer Vrankestraat 34, 3036 LE Rotterdam.

Kosten: € 50 per middagworkshop, incl. koffie, thee, sapjes en koekjes.

Op zondag 2 april laten we ons licht schijnen op orakels. Wat zijn fijne orakels, hoe werken ze en hoe kun je ze gebruiken? En natuurlijk gaan we orakels raadplegen. Voor deze workshop zijn nog genoeg plaatsen. Dus geef je op per email als je wilt komen, en graag ook een telefoonnummer: mail@lisettethooft.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest