Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Oefencliënten gezocht (emoties en eten)

/
/
/
18 Views

In verband met mijn opleiding aan het Beck Institute for Cognitive Therapy in de Verenigde Staten zoek ik oefencliënten. Het is de bedoeling om met hen te oefenen om de opleiding in praktijk te brengen tegen een kleine vergoeding. Het betreft diegenen die last hebben van eetbuiten, te veel eten, eten als reactie op een emotie en eetverslaving. Gratis kennismakingsgeprek en uitleg mogelijk. Neem contact op met Carien Kits van Heijningen: Carienkvh@gmail.com of 06-42186280.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest