Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Jaartraining Stemexpressie – Marius Engelbrecht, maart 2023

/
/
/
12 Views

Op 24 en 25 maart start de Jaartraining Stemexpressie. Duik met een groep in de wereld van stem en klank en alles wat jij als mens daarin tegenkomt. Stemgeven roept veel op, van schroom en angst tot plezier, ontroering en bevrijding. Al doende ontwikkel je gereedschap om anderen te begeleiden. Je kunt de jaartraining voor je eigen ontwikkeling en inspiratie doen, maar ook als opleiding. Verschillende deelnemers uit eerdere jaren geven nu workshops en trainingen in Nederland, België en Duitsland. ‘De krachtigste en meest wezenlijke training van mijn leven.’ (Hilde Breda, stem-coach, Gent)

Begeleiding Jaartraining Stemexpressie : Marius Engelbrecht en co-trainers.

Marius Engelbrecht heeft 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen en groepen.

Meer informatie over de Jaartraining Stemexpressie: www.mariusengelbrecht.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest