Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

“Whispers from the Soul” Echo’s of the Past! Film Dramayama

/
/
/
262 Views

Kijk nu thuis online de film Dramayama, het levenswerk van Astrologe Jeanette Groenendaal, die jarenlang onderzoek deed naar de eeuwenoude rituelen voor Planeten Goden in Vedische Zuiden van India. Een gebied dat tegenwoordig bedreigd wordt de ontdekking van olievelden onder de Venus Tempel.

Bekijk nu de film DRAMAYAMA Online! www.dramayama.com.

Een Astrologische Pelgrimstocht, een Kosmologische Dans, voorbij ‘het Einde van de Maya Kalender.’

Een belevenis door Tijd en Ruimte langs verleden, heden en toekomst. Door de ogen van Branly Gio Lopez, een timekeeper uit Iximulew (Guatemala), reis je mee langs de astrologische rituelen voor de Planeten van ons Zonnestelsel in het Vedische India.

Sinds het ‘Einde van de Maya kalender’ heeft Branly betekenis en techniek van de Maya Kosmologie bestudeerd in een poging om, door 500 jaar kolonisatie pijnlijk verwoeste, oude rituelen in ere te herstellen. Tijdens zijn ‘Vision Quest’ ontdekt hij diepe universele betekenissen in de echo’s van een Oude Beschaving. Ondertussen spuwt de vulkaan, sterft de tempelolifant en heeft de schildpad de langste adem.

In Maart 2022 was de première in EYE Filmmuseum. De film won verschillende prijzen voor beste lange documentaire o.a. op het Tamil Toronto International Filmfestival en werd geselecteerd voor het First Hermetic International Filmfestival .Dramayama is ook vertoond op het Garifuna International Indigenous Filmfestival in Los Angelas en kreeg de Virginia Dares Cinematic Arts Awards for Decolonizing Re-Indigenizing Media in the USA. De première in India was op het Jaipur International FilmFestival in Rajastan. Deze zomer draaide Dramayama op verschillende locaties in Guatemala en in November op een astrologische Congresdag in Nederland. In de winter 2023 gaat de film “on tour” door India. De film is vertaald en ondertiteld in Nederlands, Spaans, Engels, Portugees.

Deze zomer draaide Dramayama op verschillende locaties door Guatemala, november op een astrologische Congres dag in Nederland. Winter 2023 gaat het on tour door India.

Dus de film Dramayama kan nu ook thuis op ouw scherm bekeken worden!

Astrologische Pelgrimstocht zoals in de film Dramayama staat nu gepland voor 3- 13 februari 2023

In de film Dramayama reist met een Maya sjamaan van de ruïnes van een verdwenen beschaving in Zuid-Amerika naar een gebied in India waar in een vergelijkbare tempel-architectuur nog eeuwenoude Vedische Kosmologische rituelen in leven worden gehouden.

Reis mee, langs de NAVAGRAHA, de ‘Negen Planeten’, de tempels voor zon, maan Venus, Mars en Jupiter, de elementen Water, Aarde, Vuur en Lucht, en de Tempel van de Ruimte. Jeanette Groenendaal nodigt je uit om blootsvoets, door eeuwenoude tempels van Zuid India, de rituelen van de Nava Graha (de negen Planeten) te ontdekken. Een astrologische Pelgrimstocht op basis van je geboorte horoscoop.

Jeanette financierde haar film gedeeltelijk door deze pelgrimstochten voor mensen, schrijvers, journalisten, kunstenaars en astrologen te organiseren.

In een pelgrimstocht op basis van jou Horoscoop bezoeken we:

Tempels van Mercurius, Mars, Venus, Jupiter en Saturnus, Zon en Maan

Tempelstad van het Zonnestelsel

Tempel van de Dans en de Ruimte

Tempel van Vorig Leven

Heilige Vuurberg

Tempel van het Water

Astrologen dorp

Deze winter is er een Unieke kans om mee te gaan. Zoals in de film Dramayama.

De informatie avond over de pelgrimstocht is zaterdag 10 december 20.00- 22.00 uur.

De avond is via ZOOM. Meld je aan via www.We-Are-Stardust.nl.

Jeanette Groenendaal (1964) Amsterdam

Astrologe, Time Travel Gids en Onafhankelijk Filmmaker.

Graduated: DasArts 2006 (Advanced Research in Dance and Theatre Studies).

Director: Dutch Cocaine Factory (IDFA 2007) en Reformation (IDFA 2011).

Founder: G-Network-Film-Foundation voor onafhankelijke filmmakers.

www.We-Are-Stardust.nl

Inwijding, Onderzoek, Verdieping en Creatieve Ontwikkeling in en met Astrologie.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest