Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Dag van diepe ontspanning: workshop Klank en Healing – 18 januari

/
/
/
45 Views

Een dag van diepe ontspanning, klank, healing, Sacred movement en symbolen. De workshop Klank en Healing: de helende kracht van klank en kleur… om bij op te laden, los te laten waar nodig, zacht te zijn voor jezelf. De kracht vinden om in beweging te komen, je lichaam te voelen, te dansen en te zingen.

De ochtend van de workshop Klank en Healing bestaat uit een welkom, geleide meditatie, zachte bewegingen en wat oefeningen. Om te aarden, te voelen en in je lichaam aanwezig te kunnen zijn. De stem gaat hierin mee.

Na een pauze en lunch van de workshop Klank en Healing is er weer samenzijn in de kring waarin we o.a. werken met een visualisatie of geleide fantasie om helende kwaliteiten te bekrachtigen. Kleur, sacred movement, klank, muziek, healing. Kortom: een samenzijn in verbinding van klank, kracht en kleur.

In de middag doen we een groepshealing om zacht, zuiver en gelouterd naar huis te gaan.

Wanneer: 18 januari 2023

Waar: De Zon Rondom in Nes a/d Amstel/Amstelveen; een prachtige, rustige zaal met veel ruimte, een keuken, schoon, met uitzicht op de weilanden met koeien, hazen, paarden, buizerds….(de route volgt na aanmelding)

Deelnemers: voor iedereen die van spiritualiteit houdt en zachtheid zoekt in zichzelf, verbinding door middel van adem, lijf en stem.

Tijd: van 9.45 – 16.00 uur.

Bijdrage: € 65,- p.p. incl: koffie, thee,lekkers, sapjes, soep voor bij de eigen meegebrachte lunch en fruit

Begeleiding: Carla de Brave- healer, stembevrijder, holistisch therapeut.

Aanmelding voor de workshop Klank en Healing:  Telefonisch (06-226 08 327) of per mail (carladebrave@gmail.com). Vermeld bij aanmelding graag of er dieetwensen zijn (gluten, lactose, suikervrij).
Aarzel niet om mij te bellen voor vragen of wensen

Www.praktijkclarity.nl


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest