Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Doe dit ritueel op 27 november

/
/
/
67 Views

Advent?” zei mijn vriendin, “maar dat is toch echt iets van de kerk?”
Lees het verhaal hier

Het is zo grappig, als je je er in verdiept, ontdek je dat bijna het overgrote deel van de tradities uit de Christelijke kerken “plagiaat” zijn: gekopiëerd van duizenden jaren oude gebruiken die stammen uit de tijd van het matriarchaat.

Omdat het niet lukte om deze rituelen de kop in te drukken, besloot de kerk ze te omarmen en opnieuw te verpakken.

En het is zo prachtig om te zien dat die oude rituelen nu opnieuw het licht zien, omdat priesteressen en zieners ze zich herinneren uit vorige levens of doorkrijgen van hun gidsen.

Zo is het ook met de Advent: de vier weken voor de Midwinter Zonnewende. Vóór de komst van de kerk was dit een periode die voor een specifiek doeleinde werd gebruikt… in deze video (nog geen 3 minuten) vertelt Aedith je daar alles over:

“Advent?” zei mijn vriendin, “maar dat is toch echt iets van de kerk?”

Het is zo grappig, als je je er in verdiept, ontdek je dat bijna het overgrote deel van de tradities uit de Christelijke kerken “plagiaat” zijn: gekopiëerd van duizenden jaren oude gebruiken die stammen uit de tijd van het matriarchaat.

Omdat het niet lukte om deze rituelen de kop in te drukken, besloot de kerk ze te omarmen en opnieuw te verpakken.

En het is zo prachtig om te zien dat die oude rituelen nu opnieuw het licht zien, omdat priesteressen en zieners ze zich herinneren uit vorige levens of doorkrijgen van hun gidsen.

Zo is het ook met de Advent: de vier weken voor de Midwinter Zonnewende. Vóór de komst van de kerk was dit een periode die voor een specifiek doeleinde werd gebruikt… in deze video (nog geen 3 minuten) vertelt Aedith je daar alles over:

Bekijk de video hier: https://www.palaysia.com/yulenachten/advent.htm

Over de adventstijd, en de aansluitende Yuletijd, kun je een prachtige oefening vinden in het Yuletijd Nachtboek, een werkboek dat bij het boek Het Geheim van de Yulenachten hoort. Tot en met 29 november kun je het Yulepakket met korting bestellen via:
https://www.palaysia.com/yulenachten/advent.html

Nadat ik haar alles had uitgelegd, lachte mijn vriendin, die astrologe is: “Wist je dat de Adventstijd samenvalt met het sterrenbeeld Boogschutter? Dat komt helemaal niet overeen met hoe de Kerk Advent ziet – maar nu ik weet wat je me net vertelde, vallen alle puzzelstukjes op hun plaats!”

Ik keek haar niet-begrijpend aan.

“Boogschutters zijn joviaal, positief, avontuurlijk, vol vertrouwen en hebben altijd geluk. Die energie heerst dus tijdens de Adventstijd. Als je daar geen gebruik van maakt, start je dus de Yuletijd, en daarmee het Nieuwe Jaar, al met een flinke achterstand.”

Tot en met 29 november kun je het Yulepakket met korting bestellen via:
https://www.palaysia.com/yulenachten/advent.html


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest