Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Te koop: B&B met spiritueel centrum in Auvergne (Frankrijk)

/
/
/
334 Views
Karakteristieke goed onderhouden B&B woonboerderij in de Auvergne

Te koop aangeboden een vrij gelegen B&B woonboerderij uit 1890 met 3 logeerkamers, een gîte en yourten in Rosières in de Auvergne (Midden-Frankrijk) op eigen terrein van 6,5 hectare. In gebruik geweest als spiritueel centrum. “Na 30 jaar is het tijd voor een nieuwe eigenaar.”

Er zijn 3 gastenkamers, een traditionele yourt en enkele nomadententen met sanitair en een kleine gîte. Verder een grote eetzaal, terras buiten, naast de woonruimte en keuken voor de eigenaar.

Er is een grote zaal voor activiteiten zoals yoga, meditatie of muziek en een slaapzolder voor meerdere personen. Tevens is er een garage/werkplaats.

Het geheel ligt aan een doodlopend weggetje, helemaal vrij, op 750 meter hoogte en daardoor met een landelijk uitzicht en een kleine vijver. Het departement is de Haute Loire, authentiek en rustig, volop natuur.

Yourt bij de B&B woonboerderij.

Op het enorme terrein van 6,5 ha kunnen eventueel meer yourten, pipowagens etc. geplaatst worden.
De bedoeling is om het geheel “instapklaar” te verkopen, compleet met de hele inboedel.
Het huis ligt op 750m hoogte, goed beschut, bronwater van uitstekende kwaliteit, cv op stookolie, zonnepanelen. De gebouwen zijn goed gerestaureerd, in de stijl van het gebied.

Dorp bevindt zich op loopafstand, grotere plaatsen op max. 25 minuten rijden.

Ons seizoen loopt van april tot half oktober. In de winter is er verhuur van de gîte en appartement aan overwinteraars. Veel potentieel, ook veel historie. Veel gasten die regelmatig terugkomen, Nederlanders, Belgen en Fransen.

Vraagprijs: €498.000.

Meer verkoopinformatie online klik hier en voor de eigen site hier.

Vraag de gedetailleerde informatie op bij de eigenaresse Lidy Nouris, lagarnasette@wanadoo.fr of bel 0033630352386.

Gite bij de B&B woonboerderij in de Auvergne.

Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest