Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gratis eendaagse online-cursus Spirituele Astrologie, 1 oktober

/
/
/
113 Views

Op zaterdag 1 oktober 2022 organiseert Opleidingscentrum Ishtar online een eendaagse cursus (spirituele) astrologie. Tijdens deze cursus wordt uitgelegd wat astrologie is en wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren in combinatie met het proces van de ziel op aarde.

Meer informatie staat op de website van opleidingscentrum Ishtar: www.ishtar.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest