Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gratis eendaagse cursus Spirituele Astrologie, 3 september, Zoetermeer

/
/
/
104 Views

Maak kennis met de spirituele astrologie en leer je eigen horoscoop kennen! Op zaterdag 3 september 2022 organiseert Opleidingscentrum Ishtar in Zoetermeer een eendaagse cursus (spirituele) astrologie. Tijdens deze cursus wordt uitgelegd wat astrologie is en wordt er een korte uitleg gegeven van de horoscoopfactoren in combinatie met het proces van de ziel op aarde.

Meer informatie staat op de website van opleidingscentrum Ishtar: www.ishtar.nl.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest