Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Creatie Manifestatie Traject: zet jouw zielsverlangen neer (v.a. 15 sept.)

/
/
/
282 Views

Het Creatie Manifestatie Traject is een uniek en diepgaand traject. Je wordt ondersteund om drempels weg te nemen die jou belemmeren jouw zielsverlangen te leven. In dit traject bieden we jou vanuit verschillende invalshoeken handvatten om in je daadkracht te komen. De creatieve stroom speelt hierin een belangrijke rol.

Belemmerende overtuigingen, gedachtenpatronen en karmische patronen zijn de grootste struikelblokken om bij jouw eigen zielenmissie te komen. Tijdens dit traject word je stap voor stap steeds bewuster van oorzaak en gevolg en de keuzes die je kunt en mag maken. In de bijeenkomsten van het Creatie Manifestatie Traject zit een opbouw, waardoor je stap voor stap je sluiers opruimt en in verbinding met jouw oorspronkelijke zijn komt.

Wat komt er aan bod?

 • Persoonlijkheid, ziel en hoger zelf
 • Gedachtenkracht en intenties
 • Relatie met je fysieke lichaam en je subtiele lichamen
 • Je relatie tot jezelf en anderen
 • Je relatie met de heilige elementen
 • Je relatie tot je dienstbaarheid aan het universum, de wereld en de maatschappij
 • Meesterschap over emoties en je energie
 • Kwaliteiten van het hart
 • Het neerzetten van je zielenmatrix
 • Werken vanuit meerdere dimensies

Ben je met bewustwording bezig? Voel je dat de tijd nu echt is aangebroken om daadwerkelijk in je lichtkracht te gaan staan? Wil je jezelf met je (deels verborgen) talenten meer neerzetten en openen naar de buitenwereld? Je bent welkom in het Creatie Manifestatie Traject, een veilige omgeving van onvoorwaardelijke liefde.

Www.schoolofhighervibrations.nl

schoolofhighervibrations@gmail.com


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest