Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

ECK Licht en Geluid Viering

/
/
/
150 Views

Ervaar hoe je je hart kunt openen

voor goddelijke liefde, genezing en innerlijke begeleiding.

Ontmoet en spreek andere mensen

die ditzelfde verlangen hebben.

Nieuwsgierig? Hier vind je meer info:

De ECK Licht en Geluid viering wordt gehouden in opleidingscentrum Utrecht, Mariaplaats 3, Utrecht op zondag 5 juni van 13.00 tot 14.30 uur. Zaal open vanaf 12.45 uur. Toegang is gratis, een donatie wordt op prijs gesteld. Voorinschrijving is niet nodig.

De viering wordt georganiseerd door Eckankar Nederland, het pad van spirituele vrijheid. Haar leer helpt je om antwoorden te vinden op belangrijke levensvragen. Mensen van alle geloofsrichtingen en achtergronden zijn van harte welkom. Eckankar is een actief, individueel en creatief pad. Jij bent Ziel, een eeuwig, creatief wezen dat geen beperkingen kent.  

Meer informatie, inclusief gratis te downloaden boeken over de leer van Eckankar, vind je op www.eckankar.nl. Kijk ook op YouTube voor korte introductiefilmpjes zoals Wonderen in uw leven.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest