Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Aandachtvol leren aanraken? Cranio-sacraal introductieworkshop

/
/
/
1976 Views

De Peirsman Cranio Sacraal Academie biedt regelmatig introductieworkshops voor wie kennis wil maken met deze aandachtvolle manier van aanraken en meerdere malen per jaar een meerdaagse Basiscursus.

Naast de cranio-sacraal cursus is het ook mogelijk om bij de Peirsman Cranio Sacraal Academie (PCSA) een volledige HBO-conform opleiding tot craniotherapeut te volgen.

Aandachtvolle aanraking is rustgevend en helend voor mensen. En de aanraking in cranio gaat nog een stuk dieper. In de cursussen van de PCSA leert jouw systeem om zó aanwezig te zijn, dat je cliënt zich op vele lagen gedragen, gezien en gehoord voelt. Cranio laat op een heel zachte manier vrijkomen wat vast zit, waardoor je als mens je volledig potentieel kan benutten.

Of je nu nieuwsgierig bent naar wat Cranio voor jou persoonlijk kan betekenen, of werkt als therapeut, masseur, coach, yoga beoefent, graag mediteert of op zoek bent naar een nieuw beroep, je zult tijdens de introductieworkshop of de basiscursus ontdekken hoe Cranio je leven en werk kan verrijken.

Cranio raakt, raakt aan, raakt aan de essentie van het leven!

Lees hier alles over de komende gratis open avond.

Meld je hier aan voor een eendaagse introductieworkshop.

De komende meerdaagse Basis modules zijn op:

  • 9 t/m 12 juni 2022 in Dilsen (BE)

Hier kun je meer lezen en je aanmelden.

Nieuwsgierig naar cranio? Op de hoogte blijven van ontwikkelingen? Meld je aan voor de nieuwsbrief.

Een indruk van de Academie krijg je via deze YouTubefilm.Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest