Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gezocht: gastgezin voor man met syndroom van Down

/
/
/
188 Views

We zoeken een gastgezin, waar hij voor drie dagen in de week zou kunnen komen logeren in de omgeving Alblasserwaard – Dordrecht.

Wat voor ons heel belangrijk is dat hij zich verder kan ontwikkelen. Aan de ene kant laat hij middels gefaciliteerde communicatie zijn hoog spiritueel bewustzijn zien, aan de andere kant heeft hij de grootste moeite om zich in onze dagelijkse realiteit te handhaven. Wij zouden zo graag deze twee werelden meer met elkaar verbinden.  

We vragen van jou een open, liefdevolle en nuchtere kijk op het leven, want hij zal door zijn gedrag en zijn woorden je op plekken in je bewustzijn brengen, die nog ongezien zijn. Maar aan de andere kant vraagt hij jouw geduld om nieuwe vaardigheden te leren.

Werk je zelf al in de gehandicaptenzorg? En ben je de institutionalisering van deze mensen meer dan zat? Dan is dit misschien een ultieme kans om hieruit te stappen.

Het wordt betaald uit een PGB.

Voor meer informatie: http://www.spireality.nl/index.php/wat-wij-doen/vacature

Achtergrondinformatie: https://www.kd.nl/2014/09/29/michael-eikelenboom/


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest