Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Bloesemremedie Life Boost – Het zachte als weg naar groei

/
/
/
1824 Views

Wanneer je het bewustzijn onderzoekt, zie je dat er heel veel aandacht is voor bijvoorbeeld het materiële, de ratio en de wetenschap. Een wetenschapper hoeft maar iets te zeggen en iedereen neemt het aan voor zoete koek. Maar zodra je het over het gevoel hebt of de ervaringen die iemand heeft meegemaakt, dan wordt dit snel onder tafel geveegd als nietszeggend en wordt vanuit de rationele hoek alles weggewuifd. De vraag is waardoor is dit ontstaan. Een antwoord vanuit de wereld van de bloesemremedies.

Wanneer je naar andere, niet-westerse landen kijkt, zie je bijvoorbeeld dat iemand die oud is, wordt gewaardeerd, terwijl hier iemand die oud is apart gezet wordt niet meer meetelt, maar vaak wel als melkkoe wordt gebruikt. Wanneer je op de universiteit gestudeerd hebt tel je mee, maar wanneer je alleen maar een middelbare opleiding hebt gehad, wordt er al minder naar je geluisterd.

Je ziet dat er in de westerse wereld een disbalans is ontstaan in het rationele en het gevoelsmatige. Dit is weer een weerspiegeling van de onbalans in het mannelijke en vrouwelijke. Het mannelijke is in de westerse maatschappij nog steeds het belangrijkste. “Neem een vaccinatie voor de veiligheid van de ander”. Ook dit is de buitenwereld. Maar zolang het innerlijk niet veilig is, ontstaat er ook geen veilige buitenwereld. En juist nu staat het innerlijk onder sterke druk. Want hoeveel informatie komt er niet op je af vanuit de buitenwereld? Klopt dit allemaal? Hoe stevig in vergelijking daarmee sta je achter dat wat je voelt? Heb je wel genoeg vertrouwen in jezelf om voor jezelf te kunnen kiezen?

Zachte innerlijke wereld

Het bijzondere van bloesemremdies en celzouten is dat ze juist in deze zachte innerlijke wereld een belangrijke hulp zijn om je sterk te maken ten opzichte van je omgeving. Er zal in deze tijd steeds meer van iedereen gevraagd worden en dan is de vraag ga je mee met het grote geheel of heb je de kracht om jezelf vanuit deze zachte kant te laten zien? Heb je het lef en de durf om te laten zien wie je bent?

Het is belangrijk voor je ziel/bewustzijn dat het jouw keuzes zijn en niet die vanuit de buitenwereld je worden opgelegd. In de gezinssituatie is het al moeilijk om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. Laat staan dat je het voor elkaar krijgt om jouw keuzes neer te kunnen zetten in de buitenwereld.

Heel veel wetenschappers gaan gewoon mee, omdat ze geen eigen identiteit hebben ontwikkeld en zichzelf belangrijk willen maken vanuit datgene wat ze doen of wat ze hebben of willen uitvinden. Helaas er is meestal geen of weinig ontwikkeling van het gevoel en/of het hart.

Artsen kiezen

Er is bijvoorbeeld een goed werkend middel dat ondersteuning geeft bij dementie, Alzheimer en Parkinson: het McS complex. Echter, na heel veel vragen is er geen enkele wetenschapper of arts die daarmee wil gaan werken, omdat het niet hun ontdekking is. Gaat het nog wel om het helpen van de patiënt of is de commercie al te ver binnengedrongen in het verzorgingssysteem? De eerste, bewuste artsen beginnen nu een keuze te maken voor gezondheid en stappen uit het systeem. De arts heeft zijn of haar verbinding met het gevoel gemaakt en kan daardoor niet langer meedoen met de huidige “gezondheidszorg”. Het zachte is geïntegreerd en dit zie je ook terug in: “De moeder, de dochter en de ziel”. Dit is de tegenhanger van: “De vader, de zoon en de heilige geest”. De integratie van deze beide begrippen is de uitdaging van deze tijd. Niet alleen het persoonlijke integreren, maar ook het hogere. In het innerlijk wordt dan ook het zachte vrouwelijk/gevoel onderdrukt door het harde mannelijke/ratio.

Integratie mannelijke en vrouwelijke

Yellow Star Tulip

Voor de integratie van deze twee gebieden, het mannelijke en het vrouwelijke, zijn er veel bloesemremedies geschikt, hieronder een korte greep uit de vele mogelijkheden.

Divine Heart: bevordert het vertrouwen in wie je bent vanuit het hart.

Het Spirituele Pad: voor de ontwikkeling van je spiritualiteit.

Kastanje Inktzwam: voor het vertrouwen in en het luisteren naar je intuïtie.

Kleine Viltinktzwam: wanneer je je aanpast aan onuitgesproken codes van de ander.

Komkommerkruid: de durf om vanuit je hart te handelen; verder gaan ondanks tegenwerking.

Slaapmutsje

Living Star Light: het loslaten van het denken door het vertrouwen in het universum.

Slaapmutsje: wanneer de buitenwereld, de glamour en glitter, te belangrijk is geworden.

Vingerhoedskruid: voor het loslaten van het denken, laat je luisteren naar je hart.

Stinkende Gouwe: de integratie van het vrouwelijke en mannelijke.

Yellow Star Tulip: laat je naar je hart luisteren; integratie van je zachte kwaliteiten.

Zielsontplooiing

Zielsontplooiing: bevordert je groei en creativiteit vanuit het hart.

Zonnebloem: laat je opkomen voor jezelf en laat je je dromen manifesteren.

Life Boost: versterking van wie je bent

De bloesemremedie Life Boost is een nieuwe combinatie voor de versterking van wie je bent en die je helpt loslaten hetgeen niet bij je hoort. Wanneer je verbinding kunt maken met je kern van liefde in jezelf zul je dit ook uitstralen en de ander erin betrekken. Geen afscheiding meer, geen alleenstaand individu maar dan ben je samen, je hoort dan bij het gezin en/of de gemeenschap. Liefde is uiteindelijk de uitbreiding van je bewustzijn, daarom is het belangrijk om die kern van liefde te volgen en te vinden.

Kruidje Roer Me Niet

Deze nieuwe combinatie van bloesemremedies bestaat uit het vinden van die kern van liefde, deel uit te maken van het geheel en begrijpen dat er geen inlevering mogelijk is wanneer je werkelijk naar die kern van liefde luistert. Wanneer je onderdeel bent van de natuur, ga je begrijpen dat je zelf ook natuur bent en dat niet alles bestaat uit consumptie en willen bezitten, maar dat het gaat om het delen van respect en liefde voor jezelf en de ander.

Met Kruidje Roer me Niet

De Life Boost bestaat uit het Kruidje Roer Me Niet, dat blaadjes heeft die snel sluiten wanneer je ze aanraakt, terwijl de bloem de vitaliteit en kracht naar buiten spettert. De plant laat ook het thema van kwetsbaarheid naar kracht zien Je levenskracht laten zien en naar buiten brengen. Wie ben je? Je niet terugtrekken, maar gaan staan voor wie je bent en dit neerzetten. De ruimte kunnen innemen om jezelf te zijn. Dit ben ik en daar moet je het mee doen of je het nu leuk vindt of niet. Beschermd worden door het licht dat om je heen is. Al jouw unieke kwaliteiten gaan neerzetten in de wereld, als een nieuw bewustzijn dat kan ontwaken.

Met Boerenwormkruid

Boerenwormkruid

Een andere remedie in de Life Boost is het Boerenwormkruid. Deze versterkt en opent je voor het vuur en de kracht van het licht. Door deze versterking kun je alles verbranden en opruimen wat niet meer bij je hoort. Je kunnen laten leiden door het licht wanneer je in het donker gevangen zit, omdat je niet goed wist wat je moest kiezen. Je vuur manifesteren en luisteren naar het hogere en de weg van het hart als kern van je bestaan. Luister naar jezelf en kom in je kern, ruim op en zuiver jezelf van alles wat niet bij je hoort. Deze zuivering is nodig wanneer je niet hebt geluisterd naar jezelf, omdat je twijfelde aan je kern. Volg je innerlijk vuur, het licht zal in je schijnen en de donkerte verdrijven.

Met Cel-Energie

Ook bevat de Life Boost de Cel-Energie. Deze brengt iemand weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde. Ze schoont de cellen van de patronen die er niet in thuishoren. Je hoeft niet meer eerst al het oude op te ruimen, maar je kunt gaan handelen vanuit je oorspronkelijke bron. De Cel-Energie brengt je cellen weer in verbinding met de oorspronkelijke bron van waaruit alles voortkomt, de “nul cel” en brengt de innerlijke cel van de mens of het dier weer in overeenstemming met zijn/haar oorspronkelijke taak op aarde.

De drie bovengenoemde bloesemremedies vormen samen de Life Boost. Goed voor de verbinding met je innerlijk vuur, je kern en je liefde en zorgt voor de integratie van je kracht om neer te gaan zetten wie je werkelijk bent.

Sterker met celzouten

Ook met de Schüssler celzouten kun je jezelf sterker maken. Allereerst is het belangrijk om je energie te verbeteren. Geen energie betekent: geen herstel. Hiervoor kun je het Energiemengsel van Sonnenmineral gebruiken, dit is een kant en klaar mengsel. Daarin zitten mineralen voor je mentale kracht, je fysieke kracht, je beweging en de liefde voor jezelf. Je kunt voor je veiligheid en zachte vrouwelijke kracht nog denken aan de Zincum chloratum nr. 21 en de Cuprum arsenicosum nr. 19 voor het kunnen ontvangen van liefde. Ben je echter heel streng en hard voor jezelf dan hoort daar ook de Calcium fluoratum nr. 1 bij voor zowel je bescherming als het laten vieren van de hoge eisen voor jezelf. Is je immuunsysteem te zwak gebruik dan het Immuun vitaal mengsel van Sonnenmineral.  

Bram Zaalberg

Bloesem Remedies Nederland

www.bloesemremedies.com

www.celzouten.com

POSTBUS  6139

5960 AC HORST, NL.

TEL: 077 – 2300011

FAX: 077- 3987827

E-mail: info@bloesemremedies.com

Webwinkel en website: www.bloesemremedies.com

www.facebook.com/bloesemremedies

www.primaveralife.nl

www.bach-bloesems.nl

Bezoekadres: Winkel De 3Vrouwen

St. Jansstraat 5

5964 AA Horst – Meterik

Tel: 077 – 2300015

Internet: www.de3vrouwen.nl.

Openingstijden fysieke winkel:

Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur

Zaterdag van 10.00 – 16.00 uur

De winkel is op zondag en maandag gesloten.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest