Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Gratis zoomworkshop ‘Radiant Love – leren van de liefde’ op 9 november

/
/
/
1576 Views

Deze gratis zoomworkshop Radiant Love is voor wie de liefde een grotere rol in zijn of haar leven en werk wil laten spelen. Liefde geven, liefde ontvangen; twee kanten van hetzelfde. In deze bijeenkomsten daal je stap voor stap dieper af naar het geheim ervan. Je ontmoet daarbij je eigen ervaringen, inclusief de teleurstellingen. Je maakt de connectie met jouw verlangen naar verbinding en je gaat zien hoe je dat in je eigen leven en werk op jouw manier kan vormgeven.

Onvoorwaardelijke liefde bestaat, ze is overal. Diep in je ken je haar zachte wenken, in een lichtheid met een enorm gewicht. Ze is meer dan een ‘goed gevoel’: verlangen, verwarmend, omarmend, een zielsverlangen. Dat wat alle mensen ten diepste zoeken. Toch lukt het veel mensen vaak niet om met haar contact te maken, haar te ervaren of om ermee te werken.

In deze training leer liefde uit te stralen als een vuurtoren. We kijken eerst naar jouw verlangen en de verschillende niveaus van de liefde. Wat je al van de liefde weet. Hoe je die kennis verleerde, hoe anderen je iets anders voorhielden en hoe je dat nu kan heroveren met een open zachtheid. Zonder attachments en aarzelingen. Je vindt de weg terug naar de ander.

Kijken en vanuit inzicht sturen

Er is verlangen naar verbinding met een ander. Dat is de liefde die werkt. Wat is je ervaring ermee en hoe werkte die uit? Kijk eens naar de voorbeelden die je had, je ouders en omgeving. Kijk vooral naar de liefde voor jezelf. We gaan zien hoe complex het relateren met jezelf en anderen is en we leren nieuwe manieren om naar ons eigen gedrag, situatie en overwegingen, voorkeuren, ingevingen en passies te kijken. Zodra er inzicht groeit, komt er meer ruimte om te kiezen hoe de liefde je eigen leven verrijken kan.

Zielsverlangen

Bij het spreken over liefde en het relateren moeten we ook de ander hierbij te betrekken. Ieders liefde kent een eigen geschiedenis die wortelt in het zielsverlangen. Al op jonge leeftijd geven ouders, samenleving, familie, omgeving en ervaringen impulsen voor de vorming van een eigen verhaal. Zo ontstaat het verlangen naar ‘ware’ liefde. Teleurstellingen scheppen dan de ruimte om nieuw licht op ons eigen verhaal te werpen en om onze innerlijke rijkdom bloot te leggen, om te ontdekken dat we deel zijn van de liefde waarnaar we verlangen.

Gereedschappen: wat gaan we doen

 • We doen concentratieoefeningen of geleide meditaties om diepere lagen in onszelf te openen.
 • Bij het kijken naar de liefde en het relateren wordt onder meer gebruik gemaakt van de kabbalistische levensboom.
 • Verder wordt voor wie de kennis wil verdiepen, verwezen naar diverse boeken.
 • Er is tijdens de zoommeeting gelegenheid tot interactie, delen en reflectie.
 • Creatieve werkvormen zoals tekenen en het opschrijven van gedachten en herinneringen.

Tijd, plaats, kosten en opgeven

Op 9 november is er een gratis zoommeeting over ‘Radiant love’. Stuur een e-mail dan ontvang je voor de bijeenkomst per e-mail de zoom-link. Deelname verplicht tot niets; je zit nergens aan ‘vast’.

Wie wil kan vanaf 23 november op 6 tweewekelijkse dinsdagavonden van 20.00 tot 21.30 uur via zoom de cursus volgen. Stuur een ewaldwagenaar@gmail.com e-mail met je gegevens. Deelnemers ontvangen voor de bijeenkomst per e-mail een zoom-link en een betaalverzoek. De kosten bedragen € 120 inclusief btw.

De cursus is ook geschikt voor wie eerder de zoomworkshops “Moeiteloos relateren” volgde bij Ewald Wagenaar.

Ewald Wagenaar
Ewald Wagenaar

Drs. Ewald Wagenaar (60) is hoofdredacteur en uitgever van het spirituele online platform Koorddanser en bestuurslid en medeoprichter van de Academie voor Geesteswetenschappen en horusonline.nl. In het dagelijkse leven is hij trainer, docent en coach. Ewald verzorgt verder bijeenkomsten op het gebied van astrologie, persoonlijke ontwikkeling en kabbalah. Zie www.kd.nl. E: ewaldwagenaar@gmail.com.

Meer wat Ewald Wagenaar schreef.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

  Artikel delen
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Linkedin
 • Pinterest