Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Spirituele beurs Paranormaal Alternatief heropent op 18-19 september

/
/
/
161 Views

In De Broodfabriek in Rijswijk staan op 18 en 19 september 2021 meer dan 200 standhouders van Paranormaal Alternatief, de grootste spirituele beurs van Nederland, klaar na een jaar sluiting. Diverse mediums, coaches en holistische verkooppunten bieden dan weer hun diensten en producten aan. Ook kunnen er lezingen en workshop.

Zandmala
Tijdens Paranormaal Alternatief zal Tibetaanse monnik Tashi Norbu in het bijzijn van bezoekers van de beurs een Tibetaans Boeddhistisch religieus kunstwerk (Mandala) maken voor de innerlijke vrede van de wereld.

Tickets vooraf bestellen

Door de huidige coronamaatregelen is er een beperkt aantal tickets beschikbaar. Daarom dienen deze vooraf en online besteld te worden.

www.paranormaalalternatief.nl


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest