Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Het Gouden Tijdperk van Saint Germain – lezingen & cursus

/
/
/
104 Views

“Gezegende harten, ondanks de hele profetie van oorlog en veranderingen van de aarde, zeg ik u dat de bouw van het gouden tijdperk kan doorgaan, zelfs in het midden van cataclysme, want dit gouden tijdperk wordt geprecipiteerd vanuit het etherische octaaf.

Het zal niet worden afgewend! Het zal niet worden teruggedraaid!

En als, God verhoede, degenen die in het fysieke octaaf de fakkel van de Vrijheid hebben, zouden falen, zal dat wat hier wordt gebouwd, worden overgebracht naar een ander planetair huis. Want, zeg ik u, het tijdperk van Aquarius moet er komen! De legioenen van het Licht moeten dichter bij het aardse octaaf komen, en vele zielen moeten incarneren.

Geliefde harten van Licht, er zijn enkele dingen die zeker zijn. Ik heb bepaald, Sanat Kumara heeft bepaald, de legers van de Heer, en uzelf op innerlijke niveaus, hebben bepaald dat we alles zullen doen wat in Gods macht in ons ligt, om deze glorieuze manifestatie te vervullen.O gij bodhisattva’s bezig de Boeddha te worden, gij zijt de mijne, IK BEN de uwe. IK BEN Saint Germain.”
Uit: Saint Germain, ‘Ik geef de dispensatie vrij voor het manifesteren van het gouden Aquariustijdperk’, Parels van Wijsheid vol. 35 nr. 65, 13 december 1992.
Deze dictatie door Saint Germain is gegeven door de Boodschapper van de Grote Witte Broederschap Elizabeth Clare Prophet op maandag 12 oktober 1992 tijdens de vijfdaagse conferentie Reizen van zielsontdekking gehouden in het Castlegate Hotel, Atlanta, Georgia, VS.
 

Er zijn in de geschiedenis van de aarde vele gouden tijdperken geweest. We staan nu aan het begin van een nieuw gouden tijdperk. Maar daar moeten we wel wat voor doen. Wat zijn de sleutels hiervoor? Hoe kunnen we dat met elkaar bereiken?

Graag zouden we je willen meenemen naar vier verschillende lezingen over de bouw van het Gouden Tijdperk van Saint Germain. Elke lezing heeft een andere invalshoek en belicht een ander aspect, en geeft je inspirerende handgrepen die je kunnen ondersteunen om meer liefde en licht te vergaren en te verspreiden. Transformatie van oude energie in nieuwe energie, is de Alchemie die Saint Germain ons aanbiedt door onder andere de zingende violette vlam toe te passen. Meer weten?

LEZINGEN via Zoom in 2021:

Het Gouden Aquariustijdperk van Saint Germain – 12 juni (herhaling mogelijk)

Stilletjes komt de Boeddha tevoorschijn – 11 september

Sanat Kumara, de Oude van Dagen – 17 oktober

Saint Germain over Alchemie – eind van het jaar

Doe vanuit je eigen ontspannen omgeving mee. Laat je enthousiasmeren, inspireren en verwerf nieuwe inzichten die je helpen in je dagelijks leven. We kunnen samen het Gouden Tijdperk van Saint Germain op aarde brengen en binnengaan. Ben jij er ook bij?!

CURSUS via Zoom ‘A Sacred Adventure’ deel 1: De spirituele zoektocht

Dit is een cursus voor zelfverwezenlijking van in totaal 7 lessen die zondag 19 september 2021 start.

saint germain lezingen
Spirituele zoektocht

Voel je je ook weleens eenzaam en machteloos? Wordt dit veroorzaakt door de huidige wereldsituatie en alle beperkingen die ons worden opgelegd? Of heeft dit ook nog een diepere oorzaak?

Wat als de problemen in de wereld niet de oorzaak, maar slechts de aanleiding zijn voor je machteloosheid? Wat als de werkelijke oorzaak van je onmacht gebrek aan verbinding en bekendheid is met je Hogere Zelf, met de hoge potentie in jezelf om negatieve energie om te zetten in positieve gelegenheid? Stel dat er onbegrensde mogelijkheden zijn die je nu nog niet beseft?

A Sacred Adventure neemt je mee naar de ongekende wereld van je Hogere Zelf, je innerlijke waarheid, je onbenutte potentieel. Daar vind je de kracht, wijsheid en liefde om je leven ten goede te veranderen, in welke situatie je je ook bevindt.

Meer weten? Kijk op onze website: www.summitlighthouse.nl/agenda.

Heb je vragen? Dan kan je ons mailen op contact@summitlighthouse.nl.

Copyright © 2021 The Summit Lighthouse, Inc. Alle rechten voorbehouden.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest