Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Zomers Zijn – zomervakantie op de Schans (Be), v.a. 25 juli

/
/
/
158 Views

Heerlijk één of twee weken in de zomervakantie genieten van de mooie natuur, de sfeer op de Schans, het samen zijn met gelijkgestemden met een vleugje diepgang, plezier, uitdaging en (ont)spanning. Je kunt komen kamperen met tent, caravan of camper of een kamer huren in het Koetshuis.

Elke dag van deze zomervakantie zal er voor de volwassenen ’s ochtends één facultatieve activiteit aangeboden worden. Tijdens de ochtendactiviteiten zal er voor de kinderen (t/m 16 jaar) opvang zijn, waarvoor ook diverse activiteiten georganiseerd worden, die aansluiten bij de leeftijd.

Verder is het mogelijk om zelf of met elkaar iets te organiseren. Bijvoorbeeld een dansavond, een wandeling, samen muziek maken, etc. Waar mogelijk zullen wij deze initiatieven vanuit de Schans ondersteunen.

Voor de jongvolwassenen (vanaf 17 jaar) worden in beide weken deze zomervakantie, op maandag-, woensdag- en vrijdagmiddag, activiteiten georganiseerd (zie programma lager). Daarnaast kan jij, als jongvolwassene, ook aan enkele ochtendworkshops deelnemen.

Wist je al dat er….          
week 1 een VUURLOOP op het programma staat,
week 2 een ZWEETHUT en
beide weken, op zaterdagavond, wordt afgesloten met een heerlijke DANSAVOND.

Een greep uit de activiteiten deze zomervakantie

Workshops – Week 1 (zo. 25/jul. t/m zo. 01/aug.)

Contact & Intimiteit (Tantra)
Mannenworkshop & Vrouwenworkshop
AUM-meditatie
Liefdesbange dans: (uit: Liefdesbang van Hannah Cuppen)
Systemische opstellingen

Workshops – Week 2 (zo. 01/aug. t/m zo. 08/aug.)

Ademen & Leef
Natuurbeleving
Oosterse wijsheid – Westers inzicht (Chi Neng Qigong)
Openen en insluiten     
Jouw unieke krachtvoorwerp

In beide zomervakantieweken voor jongvolwassenen, vanaf 17 jaar:

Insluiten & contact
Contact en grenzen
Ontmoeten

We verwelkomen je deze vakantie met veel plezier op Kasteel de Schans.

Tijdens Zomers Zijn geldt de corona-annuleringsregeling, wat betekent dat je je geld terugkrijgt als je vanwege de maatregelen niet kunt komen.

 Lees de geldende coronamaatregelen zeker even door voordat je komt.


Tags:
Meer van:

Plaats een reactie

    Artikel delen
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest